Instruirea Nationala Awana in Lucrarea cu Copiii si Adolescentii – 2014

Awana CUM VA FI?

Instruirea este parte a programului “Awana Seed Planters” al Awana International si este sustinut de o echipa (instructori) dinamica cu multa experienta in lucrarea cu copiii si tinerii. Seminariile teoretice vor fi insotite de practica. Totul este gandit si organizat ca liderii sa aiba parte o instruire completa, atat teoretica, cat si practica.

PERIOADA:  15-18 Mai 2014  –  Joi (18.00)-Duminica (12.00)

Locatie: Valea Draganului, jud. Cluj.

CE COSTURI IMPLICA?

–  in primul rand: TIMP. Stim deja ca timpul este cea mai pretioasa resursa a noastra. Aproape patru zile le vom petrece prin a ne: informa, juca, povesti, incuraja si pune in practica ce am invatat. Totul va fi dinamic, spiritual  si plin de entuziasm, asa cum trebuie sa fie fiecare Club Biblic Awana.

– in al doilea rand: BANI. Aici avem o veste buna: taxa de participare este sponsorizata la 100 Lei/pers.*  pana la 12 Mai 2014, in care este inclusa (taxa de conferinta, kit Awana, cazarea si masa la hotel).  Dupa 12 Mai 2014 taxa va fi de 150 Lei/pers.

*Costul real pe participant este de 450 lei.

– in al treilea rand: DISPONIBILITATE. Poate ca Valea Draganului nu este foarte aproape de tine, dar sigur nu iti va parea rau ca ai participat la Instruirea Nationala Awana 2014.

CE TREBUIE SA FACI?

Sa vorbesti cu pastorul sau conducatorul bisericii de unde esti membru. Sa ii spui de intentia de a participa la instruire ta si sa ii ceri consimtamantul.

Apoi sa intri aici:

http://www.awana.ro/category/conferinte-2/inscriere-conferinta/ si sa te inscri.

Completeaza campurile afisate in totalitate.

INFO: Sergiu Grigorescu (Misionar Awana România)

Telefon: 0722-679.651 / 0757-656.269

E-mail: office@awana.ro

www.awana.ro

Facebook: https://www.facebook.com/awanaromania

Video:http://www.youtube.com/watch?v=1N9AAcOTBiE&feature=related