Biserica Baptista Bunavestire

Biserica Baptista Bunavestire
Data infiintarii:
Pastor: Vasile Alexandru Talos
Telefon: 021-210-1069
eMail:secretar(a) bunavestire.ro
Sait: www.bunavestire.ro
Adresa: Str. Popa Rusu 22, Sector 2, Bucuresti
Program: Duminica: 10-12:30 – Crystal Palace, 18:00 – 20:00 – Grupuri de ucenicie
Joi: 18:00 – 20:30 Rugaciune şi pregatirea liderilor de grupuri Biserica Anglicana, str. Strada Pictor Arthur Verona 2, Bucuresti
  Biserica Baptista Bunavestire

6 thoughts on “Biserica Baptista Bunavestire”

  1. as dori sa incepem o lucrare cu fratii si suroriile varstnice din biserica,sa le vizitam de 2 ori pe saptamana,sa le facem curat,sa le facem cumparaturi,sa vedem care sunt nevoile dansiilor,sa ne rugam impreuna cu dansii,sa vedem cum putem sa ii ajutam,sa vada va suntem alaturi de dansii -noi tinerii.o altfel de lucrare ar fii sa mergem sa vizitam persoanele in faza terminala sa le spunem despre domnul isus,sa nu plece de pe acest pamant nemantuite. cum vedeti dvs aceste lucrari,astept raspunsul dvs.multumesc.anticipat.domnul cu dvs.

  2. as dori sa incepem o lucrare cu fratii si suroriile varstnice din biserica,sa le vizitam de 2 ori pe saptamana,sa le facem curat,sa le facem cumparaturi,sa vedem care sunt nevoile dansiilor,sa ne rugam impreuna cu dansii,sa vedem cum putem sa ii ajutam,sa vada va suntem alaturi de dansii -noi tinerii.o altfel de lucrare ar fii sa mergem sa vizitam persoanele in faza terminala sa le spunem despre domnul isus,sa nu plece de pe acest pamant nemantuite. cum vedeti dvs aceste lucrari,astept raspunsul dvs.multumesc.anticipat.domnul cu dvs.

  3. In legatura cu postarea Gabrielei Cosma : ar fi pacat sa ramana fara ecou o asa de frumoasa initiativa. Rog pe Gabriela ,daca nu a luat legatura cu fratele Vasile Talos sa o faca venind la Biserica duminica si sa discute acest proiect.
    Har si pace de la Domnul .

Comments are closed.