Liceul Teologic Baptist Logos

Liceul “LOGOS” din Bucuresti a luat fiinta in anul 1990, pe baza autorizatiei emise de Secretariatul de Stat pentru Culte cu nr. 9115 / 19.10.1990, in urma unui protocol încheiat între această institutie si Ministerul Învatamantului.

Este cuprins în reteaua liceelor de stat la nivelul municipiului Bucuresti, fiind subordonat Ministerului Educatiei si Cercetarii prin Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, si Cultului Baptist din Romania, prin Comunitatea Bisericilor Crestine Baptiste din Bucuresti si Bordul liceului.

Liceul Teologic Baptist „Logos” Bucureşti promovează valorile creștine și un act educațional de calitate.

Liceul Teologic Baptist „Logos” Bucureşti formează tineri în concordanță cu principiile biblice și cu standardele educaționale europene. Educație pentru minte și suflet.

Adresa: B-dul Theodor Pallady nr. 26, sector 3, Bucureşti
Telefon: 021-345 10 72
E-mail: liceulbaptistlogos@gmail.com
Viziteaza liceullogos.invatamantsector3.ro

16 thoughts on “Liceul Teologic Baptist Logos”

 1. am 20 ani si as vrea sami termin liceu dar nu stiu cum sa fac.va rog daca ma puteti ajuta.multumesc mult.

 2. Spiritul exclusivist este inca una din conduitele principale ale liceelor adica un spirit lumesc ,nici fierbinte ,si nici rece adica caldut

 3. buna ziua,am facut 11 clase la acest liceu si as vrea sa imi iau fisa matricola. Va rog sa imi spuneti cum trebuie sa procedez,astept un raspuns de la d-voastra,multumesc.

 4. este o deosebita placere sa ma aflu in licelul aceesta profesori sunt insuflati de la dumnezeu sa predea cu atata rabdare multumim domnului MURARIU PETRU pentru ca isi da toata silinta sa ne invete din cuvantul lui dumnezeu multumesc tuturor profesorilor, vor avea o rasplata in cer cat fac aici pe pamant va salut pe toti cu IOAN 14.3 va multumesc cu dragoste stefan a9a

 5. buna ziua.Am 21 de ani si, as dori sa termin si eu liceul. am abandonat liceul cand eram in clasa a XII-a semestru al 2-lea.Tin sa mentinez ca am era scoala profesionala,e o problema cu chestia asta.Si inca o intrebare,FF aveti?

 6. eu sunt toma marian an 23 ani din la ploiesti eu vreau la liceu si nu stiu la scoala liceu si vreau sa invata invata bine???

 7. salut…..de curand am fost repartizat la un alt liceu si eu as vrea sa ma transfer aici la Logos daca ma poate ajuta cineva uitati adresa de messenger: bosuspartan

 8. Fieraru Crina

  Pace….am terminat 12 clase la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timisoara,si m am stabilit in Bucuresti.La liceul la care am fost este si postliceala de asintenta.As dorii sa stiu daca aveti postliceala de asistenta pentru ca as vrea sa ma inscriu in acest an.
  Va multumesc…
  Si astept un mesaj la adresa mea de e mail,va rog frumos!!!

 9. buna . sunt in a 9 in acest liceu este un liceu de nota 10 , profesori ore usoare, merita toate laudele dumnezeu sa ii binecuvinteze pe prodfesori si pe directori. bafta!

 10. Hey buna! Sunt clasa a 8a si sunt pe ganduri in privinta liceului care vreau sa-l urmez. Cineva mi-a sugerat Liceul Logos! As vrea sa stiu si eu cu ce medie se intra si ce profile exista in acest liceu!! Astept raspunsul! Multumesc !!!

Comments are closed.