Radio Vocea Evangheliei

Viziteaza si asculta online: rvebucuresti.ro

Radio Vocea Evangheliei București este un post de radio creștin care emite pe frecvența de 94.2 FM din 17 aprilie 1994, la început doar două ore în fiecare zi, iar din 16 iunie 1997 şi până în prezent, RVE Bucureşti emite şase ore pe zi, de la 13:00 la 19:00 și non-stop pe internet.

RVE București face parte dintr-o rețea care cuprinde zece stații locale care emit in FM: București (94.2 Mhz), Brașov (94.6Mhz.), Cluj (88.3Mhz), Constanța (104.4), Hunedoara (98.00 Mhz), Oradea (92.1Mhz), Sibiu (89.4 Mhz), Suceava (102.7Mhz), Timișoara (92,2Mhz), Moldova Nouă (106.6Mhz).

Radio Vocea Evangheliei este proprietatea celor trei culte evanghelice din Romania: Cultul Creştin Baptist, Cultul Creștin dupa Evanghelie și Cultul Creștin Penticostal, (Alianța Evanghelică Romania). Coordonarea administrativa a rețelei Radio Vocea Evangheliei se face de la Sediul Central din București. Acesta asigura interfața rețelei cu autoritațile si coordonează activitațile editoriale și financiare ale rețelei. Activitatea Sediului Central este coordonată de directorul general al RVE. Acesta se subordoneaza Adunarii Generale a Asociatilor (AGA) a Radio Vocea Evangheliei. AGA reprezintă proprietarii radioului și instanța supremă decizională in RVE. AGA este alcatuită din câte trei reprezentanți ai fiecăruia din cele trei culte evanghelice asociate.

Fiecare stație locala este susținuta de un Comitet Local Radio (CLR), alcătuit din reprezentanți ai bisericilor locale. Rolul CLR-ului este de a mobilizeza resurse umane si materiale prin bisericile locale, pentru a sprijini si orienta activitatea radio.

2 thoughts on “Radio Vocea Evangheliei”

  1. Am o persoana cu probleme, in urma unui accident de masina,
    care are mare nevoie de ajutor, menaj +insotitor, etc. Plateste.
    Luati legatura cu mine va rog.
    zona Militari, Favorit. 23.03.12

  2. Bună ziua, Suntem o familie tanara crestina care locuieste in Norvegia si cautam urgent o bona pt baietelul noastru de un an si 2 luni pe timpul verii din luna mai pana in 20 iulie.Am dori ca persoana care va avea grija fe fetita sa fie foarte responsabila si cu experienta in domeniu.Pentru cele interesate mai multe informatii pe e-mail lidia.georgescu@hotmail.com. Domnul sa va binecuvinteze!

Comments are closed.