Conferinta „Bazele pregatirii in lucrarea cu persoanele cu dizabilitati”

Conferinta Fundatia Inimi Deschise are plăcerea să vă aduca la cunoştinţă desfăşurarea în perioada 4-5 Iunie 2010 a unei conferinţe speciale în Bucureşti ce are ca tema „Bazele pregatirii in lucrarea cu persoanele cu dizabilitati” si „Intelegerea dizabilitatilor si fundamentelor biblice ale lucrarii cu persoanele cu dizabilitati”.

Conferinta este sustinuta de o echipa de specialisti ai Organizatiei Joni and Friends (Joni si Prietenii) din USA si este condusa de James Rene – Director al Institutului Crestin pentru Persoanele cu Dizabilitati.

Joni and Friends este o organizaţie internaţională care s-a implicat în instruirea lucrătorilor din biserică pentru a sluji persoanelor cu dizabilităţi şi pentru a le include în părtăşia bisericilor, precum si in distributia de carucioare rulante.

Conferinta va avea loc la Biserica Crestină Baptistă Sfânta Treime Bucuresti, Str. Iuliu Valaori nr. 20, Sector 3, Bucuresti

Asteptam inscrierile dumneavoatra la telefonul Fundatiei Inimi Deschise 021.346.00.56 sau prin e-mail la contact@inimideschise.ro

Accesul la conferinta este gratuit!

2 thoughts on “Conferinta „Bazele pregatirii in lucrarea cu persoanele cu dizabilitati””

  1. Pingback: Evenimente 4-6 Iunie « CrestinTotal.ro

  2. Pingback: Evenimente Iunie 2010 « România Evanghelică

Comments are closed.