Conferinta „Creatie sau evolutie”

Creatie sau evolutieBurkhard Schmidt este fizician la Organizatia Europeana pentru Cercetari Nucleare (CERN) din Geneva, in cadrul proiectului LHC (Large Hadron Collider) – „Acceleratorul de particule” si va sustine pe 14 noimebrie la Bucuresti o conferinta cu tema „Creatie sau evolutie„.

Conferinta va avea loc la orele 19, la Centrul de conferinte al Crestinior dupa Evanghelie din strada Iacob Felix nr. 40-42.

Burkhard Schmidt (foto) este cercetator in cadrul Biocomputing Group, condus de prof. Ch. Schütte si care este parte a diferitelor activitati in domeniul stiintific in informatica la Universitatea Libera din Berlin. Cercetarile lui Schimdt in domeniul dinamicii moleculare de lumina, cu modele bazate pe dinamici moleculare clasice si cuantice sau pe combinatii ale acestora.

Aceasta munca este urmarita in stransa colaborare cu mai multe grupuri de cercetare teoretica si experimentala din Germania, Israel si SUA si care este finantata de catre diverse agentii care ofera granturi. Activitatile sale de predare ca si profesor se axeaza pe simulari moleculare, incluzand cursur isi seminarii regulate, precum si dezvoltare software.

Burkhard Schmidt

2 thoughts on “Conferinta „Creatie sau evolutie””

Comments are closed.