Conferinta Media de credinta, Bucuresti

Conferinta Media de credinta, Bucuresti

Conferinţa pentru tineret “Media de credinţă” organizată sâmbătă, 21 noiembrie 2009 în premieră la Bucureşti, a întrunit aproximativ 200 de tineri din Bucuresti şi judeţele din împrejurimi. Evenimentul organizat la iniţiativa liderului Organizaţiei “Arta pentru viaţă” Cătălin Dupu, s-a desfăşurat în incinta Bisericii “Lumina” din cartierul Colentina, Bucureşti.

Scopul conferinţei a fost descoperirea noilor talente, şi astfel să fie încurajaţi să se dezvolte. Condiţia concursului întrunea următoarele cerinţe: “Ai fotografii cu teme creştine realizate de tine? Ai un scurt-metraj care să prezinte valorile moral-creştine? De 3-5 minute? Da? Trebuie să le vedem şi noi. Cu premii. Dacă nu, vino şi hai să vedem împreună ce au reuşit alţii”.
Programul de laudă şi închinare a fos condus de grupul “Luminătorii”, “Hope Band” şi alţii. Parteneri media au fost: CredoTV, Radio Filadelfia, Rvesb şi alţii.
Directorul Radio Filadelfia, Mihai Dragoman salută iniţiativa şi…:“Personal cred că este binevenită o astfel de iniţiativă în mediul evanghelic, şi sper că acest lucru să nu se oprească aici. Sunt mulţi tineri care din păcate nu au unde se exprima, sunt tineri talentaţi care au ceva de arătat şi această conferinţă a fost locul perfect. Oricine a avut şansa de a trimite o fotografie sau un filmuleţ de scurt metraj către organizatori, pentru a intra în concurs”.

Au cântat, au discutat, au făcut noi prieteni creştini, iar unii au câştigat şi premii. Concurenţii au fost în mare parte din România, Republica Moldova şi cineva momentan se afla în India. Acesta este primul pas, dar se doreşte a nu fi ultimul. E doar un început pentru tinerii talentaţi. Dacă aţi pierdut şansa de a participa la premiera acestui eveniment o puteţi face data viitoare. Mai multe detalii urmăreşte pe Media de credinţă şi partenerii media la eveniment. Câştigătorii au primit cărţi, dulciuri, CD-uri cu filmuleţ realizat de, aplauze şi aprecieri. E un început bun nu?

Doina Bejenaru