Curs fundamental de consiliere

Asociația Consilierilor Creștini din România organizează prin Școala de Formare în Consilierea Creștină un nou curs de consiliere de Nivel I (Fundamental) în BUCUREȘTI, în perioada 25-29 NOIEMBRIE 2014. Cursul se prezintă sub forma unui modul de 5 zile, însumând 50 de ore de predare și de lucru individual și în echipă.Cursul oferă un nivel de pregătire fundamentală în consilierea creștină (teoretică și practică), dezvoltare personală și un certificat de absolvire recunoscut de ACC Romania. Înscrierea pentru Nivelul II (Avansat) este condiționată de obținerea certificatului de absolvire al acestui prim nivel de formare.

Dintre variatele metode de instruire folosite amintim:

– predare interactivă;
– discuții și exerciții în grupuri mici;
– jocuri de rol și alte exerciții interpersonale;
– jurnal personal (zilnic în perioada cursului);
– lecturi obligatorii și referate de lectură;
– proiect de curs (în grupuri mici de lucru);
– alte teme de casă.

Acest curs este destinat persoanelor interesate de consilierea creştină la nivel profesional: pastori, presbiteri, lideri de tineret, învățători de școală duminicală, persoane implicate în lucrarea cu surorile din biserică, misionari, terapeuţi, asistenţi sociali şi medicali – de fapt, oricui este născut din nou și este implicat în lucrarea cu oamenii.

Înscrierea se poate face până pe data de 20 noiembrie prin trimiterea documentelor de înscriere prin email (copie după C.I., fișă de înscriere, scrisoare de intentie, recomandare), precum şi prin achitarea unui avans din costul cursului.

Datorită faptului că nu este o conferință deschisă publicului larg ci un curs profesional interactiv, înscrierea prealabilă a participanților este imperios necesară.

Înscrierea se încheie când s-a atins limita de participare de 30 de locuri. Pentru mai multe informatii vezi pliantul de prezentare precum și documentele de completat la adresa http://ge.tt/9HCBhps1. Pliantul poate fi printat sau distribuit şi altora sau puteți lua direct legătura cu noi prin e-mail bucuresti@accro.ro sau la numerele de telefon 0747.042.496 / 0743.160.382 / 0723.236.053.

Vă așteptăm la curs!