Emanuel are nevoie de ajutorul tau


Familia lui fratelui George Ion, misionar in judetul Constanta, este greu încercata prin starea de sanatate a lui Emanuel, baietelul lor de patru ani.

Familia lui fratelui trece printr-o mare încercare. Emanuel, baiatul cel mare, a fost diagnosticat recent cu doua mutatii genetice care au dus la Amauroza Congenitala Leber (LCA), o boala extrem de rara care duce la orbire definitiva. Vestea buna este ca aceasta boala, daca este tratata din timp, poate fi vindecata. Mai mult, o clinica de cercetare din Statele Unite s-a oferit sa preia cazul. Costul operatiei însa, al transportului si alte cheltuieli se ridica la $15.000. Este o suma mare pentru oameni, dar mica pentru puterea lui Dumnezeu.

Ca si Biserica suntem implicati activ, în rugaciune, financiar dar si spre solutionarea acestei situatii. Daca doriti sa ni va alaturati si sa luati parte la lucrarea din Constanta prin ajutorul dar fratelui George Ion si familiei lui, va suntem recunoscatori.

În acest scop, va punem la dispozitie urmatoarele conturi în care puteti trimite donatiile dumneavastra, cu mentiunea: pentru George Ion

Biserica Crestina Baptista Sfânta Treime
BANCA TRANSILVANIA, sucursala Constanta, România, cod SWIFT: BTRLRO22
LEI: RO81 BTRL 0140 1205 D004 64XX
EUR: RO56 BTRL 0140 4205 D004 64XX
USD: RO08 BTRL 0140 2205 D004 64XX

Pastori Marian Ghita si Emanuel Grozea
Biserica Baptista “Sfanta Treime” Constanta
Telefon: 0241-633-845, E-mail: office (a) sfantatreimect.ro

Mai multe informatii pe www.sfantatreimect.ro

Familia George Ion

Descarca prezentarea in PDF – romana

Descarca prezentarea in PDF – engleza