Campionat de fotbal pentru strangere de fonduri

Comunitatea Baptista Bucuresti a initiat un campionat de fotbal cu scopul de a strange fonduri pentru persoanele afectate de recentele inundatii din Serbia si Bosnia Hertegovina. Redam mai jos mesajul Comunitatii Baptiste Bucuresti:

image

Tinerii (indiferent de varsta:-) din biserica pe care o slujiti sunt invitati la campionatul de fotbal Cupa ”Serbia si Bosnia-Hertegovina”, care va avea loc in data de 7 iunie 2014, incepând cu ora 10:00, la terenurile de fotbal din parcul Crangasi.
    Vor participa doar echipe de fotbal din biserici baptiste din Comunitatea de București, acesta fiind un prilej de partasie si de a contribui la strangerea de ajutoare pentru sinistratii din Serbia si Bosnia-Hertegovina, initiativa lansata de Uniunea Baptista din Romania. Fondurile stranse vor fi donate prin Comunitatea Bisericilor Baptiste Bucuresti si Uniunea Baptista din Romania catre bisericile baptiste din Serbia si Bosnia-Hertegovina.
    Contributia per jucator: 20 Ron; fondurile stranse vor fi donate sinistratilor din Serbia si Bosnia-Hertegovina.  Donatiile din partea jucatorilor sau bisericilor reprezentate sunt binevenite.
    Fiecare echipa trebuie sa aiba un capitan, care inscrie echipa oferind numele (echipei), ale jucatorilor.  Fiecare echipa trebuie sa aiba minim 6 jucatori, maxim 8; de asemenea, cel putin jumatate din lotul echipei trebuie sa fie din biserica reprezentata (in cazul in care sunt 7, numarul minim de membri ai bisericii reprezentate sa fie 4), precum si cel putin un tanar necredincios; capitanul de echipa va trimite un tabel in care sa indice jucatorii si ”statutul” fiecaruia.
    Inscrierea se face  in perioada 27.05 – 4.06. 2014 la
    Liviu Oprea   0753 106 110    analiviuoprea@gmail.com
    Regulile de joc ale camptionatului, precum si alte detalii vor fi comunicate echipelor care se inscriu. Dintr-o biserica pot participa mai multe echipe.
    Vor fi inscrise primele 16 echipe.

Sursa: revistacrestinulazi.ro