Festivalul ProMisiune 2009

promisiune

Vrei improspatare? Ai intrebari fara raspuns? Vrei sa primesti perspectiva si sa-ti reorganizezi viata in acord cu princiipile dupa care spui ca traiesti?

La conferinta vei avea bucuria sa gusti o noua masura de putere din cer. Cand fiii lui Dumnezeu se aduna impreuna exista o megaputere simtita acolo. Dar dincolo de putere, te vei intalni cu tineri ca si tine cu aceleasi probleme, provocari si nevoi.

Vei avea parte de inchinare si muzica buna!

Vei lasa viata cotidiana, rutina si obstacolele deoparte. Vei putea sa te odihnesti si sa-ti reinoiesti fortele. Ca sa mergi inapoi in cotextul tau si sa poti sa lupti “lupta cea buna”.

Festivalul este organizat in asa fel incat sa-ti revigoreze fortele. Avem muzica de inchinare care sa te duca in prezenta lui Isus. Atingerea Lui este vitala si “fatala” pentru tine. Spun “fatala” pentru ca poate sa-ti reorienteze viata. Trebuie sa fii curajos sa vii la noi!

Tema conferintei
Evanghelizarea: stil de viata sau chemare?

Vorbitor:
Claudiu Lepadat – in varsta de 41 de ani este pastor in Biserica Siluam din Sinmihaiu German si membru in comitet in Biserica Agape din Timisoara. Dansul este castorit avand 5 copii. A calatorit de multe ori in Republica Moldova si Transnistria pentru a fi implicat in evanghelizare si intarirea biserici locale.

Inchinare: Vitamina C

Programul conferintei, inregistrarea si alte detalii aflati pe www.ProMisiune.info