Opriti batjocora homosexuala de pe strazile Bucurestiului

Opriti batjocora homosexuala de pe strazile BucurestiuluiUn grup de organizatii pro-romanesti a depus astazi la Primaria Capitalei o petitie prin care se cere Primarului General Sorin Oprescu anularea protocolului incheiat cu Asociatia Accept pentru desfasurarea marsului asa-ziselor “minoritati sexuale” de sambata, 22 mai a.c.

OPRITI BATJOCURA HOMOSEXUALA DE PE STRAZILE BUCURESTIULUI!


Scrisoare si Petitie adresata Primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu

Domnule Primar,

Pentru data de 22 mai este prevazuta o noua editie a unei manifestari stradale reprobabile, parada asa-ziselor „minoritati sexuale”. Nici ca se putea un moment mai bine ales: in plina criza economica si sociala de proportii!

In timp ce bugetarilor li se taie salariile, parintilor nostri li se taie pensiile, copiilor li se ia de la gura, somajul creste si economia e la pamant, homosexualii ies iar in strada, cu baloane si cantece, imbracati ca niste paparude la o petrecere grotesca.

Ce au de sarbatorit? Mizeria pensionarilor? Fuga din tara a tinerilor profesionisti? Dezastrul educatiei publice? Catastrofa din sanatate? Deznadejdea generala din Romania?

Ce gandesc oare politistii si jandarmii, stiind ca lor li se reduc salariile cu 25%, dar se gasesc totusi bani pentru organizarea unui masiv dispozitiv de paza a unor indivizi care isi muta o problema personala – orientarea sexuala – in strada, silindu-ne sa asistam la un spectacol oribil?

V-ati intrebat vreodata cum se poate ca o asociatie care are mai putin de 50 de membri sa calce pe nervi, an de an, un popor intreg? Daca nu, va spunem noi: „persecutatii” si „discriminatii” homosexuali primesc pentru scopurile lor sprijin masiv – financiar, logistic si politic – din strainatate, cheltuind milioane de euro din banii magnatului George Soros si din bugetul UE (bani publici, deci!) pentru a fabrica si impune propriile standarde sociale, lingvistice si legislative asupra societatii romanesti.

Ani de zile ne-au amenintat ca nu vom adera la UE daca nu le vom permite sa se expuna agresiv in strada. Acum, cand au obtinut acest „drept”, ce mai vor, de fapt, homosexualii de la noi?

Dupa ce anul trecut au esuat in a-si transforma relatiile amorale in standard legal alaturi de familia traditionala, homosexualii romani, impreuna cu colegii lor europeni, insista acum pe toate caile pe langa birocratii de la Bruxelles, pentru ca acestia sa impuna tuturor statelor membre un pretins „drept la casatorie si la adoptie homosexuala”.

Asta fac ei, membri ai unei mini-minoritati extrem de guralive si galagioase. Dar noi, majoritatea, nu avem nici un cuvant de spus?

Domnule Primar,

Propaganda homosexuala in spatiul public este o ofensa la adresa majoritatii romanilor si un atentat psiho-social impotriva minorilor din Bucuresti si intreaga Romanie, avand in vedere preluarea pe larg a acestor manifestari anormale de catre televiziuni.

Cu atat mai mult in actuala situatie de tensiune si nemultumire provocata de criza din tara cetatenii trebuie sa fie scutiti de aceasta batjocura suplimentara.

Respectarea drepturilor unor minoritati nu inseamna jignirea majoritatii acestui oras si a acestei tari. Daca maine o alta minoritate, a pedofililor sau zoofililor, va dori sa-si organizeze un mars pentru promovarea casatoriilor cu copii sau cu capre, o veti aproba numai pentru ca este sponsorizata de Fundatia Soros, ca in cazul de azi?

Aceasta boala nu este caracteristica poporului roman. Avem toata compasiunea pentru bolnavi, dar bolile se trateaza – si nu in spatiul public, ci in locuri de specialitate. Cat despre „Europa”, aceasta inseamna nu doar drepturi, ci si ceva obligatii, cum ar fi respect fata de valorile traditiei crestine, in cazul Romaniei un fundament de netagaduit al formarii poporului si statului roman.

Recent, in capitala statului roman de peste Prut, Chisinau, la cererea majoritatii populatiei si cu sprijinul Mitropoliei Basarabiei, autoritatile au interzis desfasurarea in centrul orasului a manifestatiei homosexualilor, ulterior aceasta fiind chiar anulata.

Avand in vedere respectul Dvs. fata de cetatean si traditiile poporului roman, va cerem imperios, pentru binele tuturor, sa anulati neintarziat protocolul de colaborare semnat intre Primaria Capitalei si Asociatia „Accept” pentru desfasurarea adunarii publice a „minoritatilor sexuale” de sambata, 22 mai 2010.

Cu respect,

• Alianta Familiilor din Romania
• Asociatia pentru Apararea Familiei si Copilului
• Asociatia Civic Media
• Asociatia pentru Pastrarea si Promovarea Valorilor Culturale Nationale „ASTRADROM”
• Civic Net – Piata Universitatii
• Liga Studentilor – Membri Seniori
• Fundatia Romanian Children’s Appeal
• Partidul „Pentru Patrie”
• Uniunea „Vatra Romaneasca” – Fil. Bucuresti
• Liga de Utilitate Publica
• Fundatia Crestina „Arsenie Boca”
• Asociatia Pentru Educatie si Libertate
• Asociatia Victimelor Mineriadelor
• Asociatia Adevar si Dreptate
• Asociatia pentru Apararea Drepturilor Apatrizilor si Refugiatilor
• Grupul Independent pentru Democratie