Forumul de Rugaciune Continental

Dorim sa va invitam sa participati la Forumul de Rugaciune Continental care va avea loc la Bucuresti in zilele de 24-28 Noiembrie 2008 la Universitatea Biblica din Romania. Ca urmare a succesului deosebit al Summiturilor de Rugaciune Europeene din Decembrie 2005 si 2006 dorim ca in acest an sa participe toti liderii de rugaciune din Europa si in special liderii tineri.

Datorita dinamicii miscarii de rugaciune din Romania, dorim ca Forumul de Rugaciune Continental sa se desfasoare in paralel si in interactiune cu Conferinta de Post si Rugaciune a Strajerilor din Romania. Anticipam participarea a 100 de lideri de rugaciune de pe intregul Continent si a 800 de strajeri si lideri de rugaciune din Romania

Va fi un timp de ascultare in rugaciune a glasului Domnului si auzire a ceea ce El ne cere sa facem pentru Miscarea de Rugaciune Continetala. Noi credem ca Domnul va aduce vindecare si transformare continentului nostru pe masura ce noi stabilim legaturi de dragoste unii cu altii si mijlocim pentru natiunile noastre. Va fi un timp de cunoastere, de stabilire de legaturi intre lideri de rugaciune, intre frati si surori si intre retele de rugaciune. Va fi un timp de viziune pentru implinirea impreuna a Marii Trimiteri si de strategie pentru Trezirea care Transforma Continentul. Vom planifica impreuna evenimente internationale cum sunt: Ziua Mondiala de Rugaciune 2009 si Adunarea de Rugaciune Mondiala din 2010. Va fi un timp de de comunicare si de intelegere impreuna a problemelor globale pe care le intimpina in aceste zile Biserica, precum si impartasirea unor exemple concrete din miscarea de rugaciune mondiala si in special din continentul nostru.

Intelegem ca suntem in pragul unei mari Treziri Spirituale la nivelul Continentului dar in acelasi timp poporul Domnului are o disperata nevoie de mila si indurarea lui Dumnezeu. Credem ca este timpul potrivit ca inca odata sa aducem frati si surori din tot Continentul ca sa ne rugam impreuna, sa invatam unii de la altii si sa ne incurajam si sa ne intarim unii pe altii.

Un Forum de Rugaciune Continental este un eveniment de rugaciune in unitate pentru trasfromarea holistica a regiunii si natiunilor care locuiesc in el. Este holistic pentru ca motivele de rugaciune sunt centrate pe problemele cu care se confrunta natiunile si intregul Contient in ceea ce priveste problemele spirituale, sociale, politice, economice sau ecologice. Aceste nevoi pot fi: conflictele etnice, razboaie, opresiunea politica si religioasa, coruptia in economie, exploatarea celor saraci, sau nevoia de inoire spirituala datorata diviziunilor si decaderii din biserici. Domnul promite in Scriptura interventia Sa directa pentru popoare pentru vindecare, iertare si restaurare (2Cronici 7:14, Isaia 41:17-20, Ez. 36-37, Apoc. 22:1-3)

Acest Forum este deschis tuturor liderilor de rugaciune si in special pentru cei tineri. Accentuam participarea liderilor tineri pentru ca in multe natiuni Trezirea a inceput cu generatia tanara.

Daca doriti sa participati ar fi bine sa ajungeti la Bucuresti in dimineata zilei de luni 24 Noiembrie 2008 si sa planificati sa plecati in dupa amiaza zilei de vineri 28 Noiembrie 2008

Intalnirile vor avea loc la Universitatea Biblica din Romania, Str. Rasaritului 59, Sector 6, Bucuresti.
Taxa de inscriere pentru participantii romani la Forumul European de Rgaciune va fi de 50 RON. Pentru studenti si elevi taxa de paricipare va fi se 25 RON.

La cerere se va servi masa de seara. O cina va costa in jur de 15 RON/persoana.

Inregistarile participantilor romani se vor face pana pe data de 01 Noiembrie 2008 la fratii:
Ionut Cazan: tel 0767675133, e-mail: kazan_ionut(a)yahoo.com
Lidia Sibisan: tel 0747221331, e-mai: lidias20(a)yahoo.com

In intreaga lume Dumnezeu pregateste o armata de strajeri in rugaciune. Este un mare privilegiu sa facem parte din aceasta mare miscare spirituala.

Asteptam vesti de la dumneavoastra.

Cu dragoste in Domul Isus Hristos,

Ian Cole, Coordonator International Prayer Council, Western Europe
Ioan Peia, Coordonator International Prayer Council, Central East Europe
Ioan Ceuta, Rector al Universitatii Biblice din Romania
Ilie Popa si Nelu Demeter, Miscarea de Rugaciune a Strajerilor din Romania

1 thought on “Forumul de Rugaciune Continental”

  1. Pace,as dori sa va rugati pentru mine caci trec o perioada destul de grea ca Dumnezeu sa se indure de mine si familia mea ca
    El sa vindece trupul meu si al sotiei.
    Slava Domnului

    Va multumesc .

Comments are closed.