Franklin Graham: Propaganda homosexuala in jurul filmului “Moonlight” ce a luat premiul Oscar

Evanghelistul Franklin Graham a numit filmul “Moonlight”, câştigător la premiile Oscar, un “exemplu despre cum poate propaganda homosexuală să facă păcatul un lucru acceptabil din punct de vedere cultural. “, scrie portalul The Christian Post.

Graham, un predicator conservator şi fiu al legendarului evanghelist Billy Graham, a comentat pe pagina sa de Facebook faptul că premiul Oscar pentru cel mai bun film, a fost câştigat de o peliculă despre tranziţia de la copilărie la vârsta adultă a unui bărbat homosexual de culoare.

“La premiile Oscar de anul acesta a fost o mare încurcătură de care s-a făcut mult caz în media, şi unii chiar speculează că toată tevatura a fost de fapt o mişcare de PR. Nu mă pot pronunţa, însă în orice caz, mulţi care nu au mai auzit de filmul “Moonlight”, care a câştigat premiul pentru cel mai bun film, au auzit cu siguranţă acum.” a scris Graham, care este şi preşedintele Asociaţiei Evanghelistice Billy Graham. “Din recenziile pe care le-am citit, “Moonlight” descrie tranziţia unui tânăr de culoare din America la vârsta adultă şi îl înfăţişează apelând la stereotipuri ca fiind un infractor violent și traficant de droguri. Hollywood-ul este vestit pentru faptul că ridică păcatul în slăvi.”

“E un alt exemplu despre cum încearcă agenda homosexuală să facă alegerea unui stil de viaţă, pe care Dumnezeu îl defineşte ca fiind păcătos, să apară acceptabilă din punct de vedere cultural”, a continuat el. “Avertizez familiile şi Biserica – nu permiteţi ca tinerii voştri să fie atraşi în merjele acestui plan întunecat al Hollywoodului”.

Graham a concluzionat afirmând că deşi creştinii trebuie să “iubească toţi oamenii”, ei “trebuie să susţină adevărul atunci când este vorba despre consecinţele păcatului.”

“Păcatul este păcat – nu contează dacă primește chiar şi Oscarul”, a spus el.

Citeste mai mult pe stiricrestine.ro