Radio de CUVANT

Radio de CuvantZilele acestea a aparut si se afla in faza de testare, un al doilea radio online promovat de RVE Bucuresti. Dupa cel lansat acum mai bine de 2 ani care include mai mult muzica, RVE Bucuresti aduce linga urechea si inima ascultatorilor de pretutindeni un radio in care poti asculta mesaje motivationale, inspirationale bazate pe Cuvintul lui Dumnezeu, Biblia.

De la oamenii Cuvantului ai acum un radio de CUVANT .

Apasa aici pentru a asculta „Radio de CUVANT”

Sursa: blog.punctul.com

11 thoughts on “Radio de CUVANT”

 1. Virginia Georgescu

  VOCEA EVANGHELIEI,va multumim pte lucrarea pe care o faceti ,spre slava DOMNULUI.Fiti binecuvantati !

 2. Este o lucrare minunata si doresc sa va multumesc din suflet .
  Daca este posibil va rog difuzati si predici cu pastorul David Nicola din Lugoj ( va rog sa ma anuntati ora )

 3. doresc si eu pe mail cat mai repede formular (210?) completat cu datele RVE pentru a vira 2 % din impozitul pe venit . Va rog mult ca sa am timp sa-l depun.
  Va multumesc!

 4. Chiar acum asc o marturie a unui fost angajat (plutonier) la inchisoarea Gherla. Imi pare rau , dar omul asta nu povesteste deloc de Domnul …nici nu se vede atingerea Duhului in ceea ce spune. Relateaza viata lui…cu multa ingamfare …nici nu pot sa-l ascult. Ce marturie este asta ? …arata numai spre el nu spre Cel care l-a salvat, adica spre Isus. E o greseala sa-l dati pe post.

 5. As dori nr.tel ;daca il stiti al postului de radio RVE si daca stie cineva informatii despre tabara din Anglia de anul acesta va rog sa-mi scrieti . Multumesc.

 6. Va rog ,daca se poate sa obtin inregistrarea predicii data pe postul dumneavoastra sambata 23.10.2010,care s-a terminat la 20.30,nu am ascultat-o de la inceput,este foarte frumoasa si ziditoare sufletelor ratacite.Multumesc anticipat si domnul sa va binecuvanteze cu cat mai multe emisiuni ziditoare si de inbarbatare a multor oameni in nevoi materiale si spirituale.

 7. la cerinta mamei mele am deschis postul on-line… nu va ascult de fel dar stiu ca mamei ii va face placere sa va ascult si online pt ca pe calea undelor e mereu alaturi de voi, dar de ce va scriu ? pai am o intrebare: daca Domnul Isus a spus ducetiva si faceti ucenici din toate neamurile, voi de ce totusi nu va axati si mai mult pe evanghelizare ? daca sunteti on-line de ce nu captati atentia de exemplu a tinerilor si pe site-urile de socializare precum facebook ? sunt doar simple intrebari… dar sper ca va dau de gandit, KEEP UP THE GOOD WORK, PEACE !!!

 8. Pacea Domnului! doresc sa stiu pe ce site gasesc programul predicilor care sa difuzeaza pe Radio de Cuvant, sau doresc sa mi le transmiteti pe aceasta adresa de mail. Va multumesc si toate binecuvantarile Tatalui Ceresc!

Comments are closed.