Rezolvarea Biblica a Conflictelor – Conferinta cu Geoff Volker

Conferinţă cu Geoff Volker la Bucureşti în perioada 9-12 septembrie 2015.

Programul conferinţei:
18.00-21.30 – Miercuri
18.00-21.30 – Joi
18.00-21.30 – Vineri
10.00-18.00 – Sâmbătă

Nu se percepe taxă de participare, însă înscrierea participanţilor este necesară prin următorul formular: http://goo.gl/forms/jUHSLiyusC

Evenimentul va avea loc la Biserica Baptista „Sfanta Treime” din Bucuresti.

Geoff este unul din cei trei pastori ai bisericii New Covenant Bible Fellowship din Mesa (Arizona) şi director al In-Depth Studies, organizaţie fondată în 1985 ce urmăreşte echiparea creştinilor practicanţi cu o bază teologică pentru viaţa de credinţă, cu toate deciziile pe care le avem de luat zi de zi.

Rezolvarea Biblica a Conflictelor – Conferinta cu Geoff Volker

Ca fiinţe sociale nu putem să ne dezvoltăm independent unii de alţii, ci interdependent. Inevitabil, ajungem cu toţii să experimentăm tot felul de conflicte mai mici sau mai mari, pe care le trăim mai intens sau mai puţin conştient, cu consecinţe ce se răsfrâng asupra celorlalţi dar şi asupra noastră. Gestionarea conflictelor face obiectul studiului multor încercări omeneşti de a găsi o rezolvare care să pară optimă pentru toţi cei implicaţi în conflict. Geoff ne propune să urmărim scriptural, îndeaproape, cum ar arăta o gestionare optimă a conflictelor cu un efect satisfăcător asupra celor implicaţi în conflict, cu un efect însă garantat de Dumnezeu ca Creator și Răscumpărător al fiinţei umane.

Detalii pe facebook.com