S-a semnat: Radio Micul Samaritean a fost preluat de Radio Vocea Sperantei

Radio Micul SamariteanIn urma cu aproape 3 luni pe saitul www.lucratori-romani.ro a aparut o stire conform careia Radio Micul Samaritean va fi vandut. La momentul respectiv Florin Pindic Blaj, presedintele RMS a iesit pe post atacand administratorii saitului si dezmintind informatia.

Cu toate acestea, cu putin timp in urma dl. Florin Pindic Blaj a declarat pe post urmatoarele: “Micul Samaritean va mai continua cateva luni de zile” si “in perioada aceasta sa nu trimiteti suportul financiar”.

Citeste continuarea articolului pe www.lucratori-romani.ro

21 thoughts on “S-a semnat: Radio Micul Samaritean a fost preluat de Radio Vocea Sperantei”

 1. DOMNUL FLORIN PINDIC A SAVIRSIT UN ACT DE APOSTAZIE! Nu este de mirare ca lucruriile s-au terminat asa cu privire la colaborarea lui Florin Pindic cu Adventisti. El, ca si multi alti evangelici, sunt prietenii adventistiilor.
  Miscarea Adventista este o secta. Spun lucruriile acestea ca unul care am predat Istoria Religiilor la Seminarul Baptist din Bucuresti. Orice colaborare cu sectele duce la pierderea terenului de catre evangelici. Vina o poarta domnul Pindic suta la suta, si nu in primul rind adventistii care isi fac constiincios meseria de lupi rapitori in piei de oaie. Dinsul nu are nici o apreciere fata de doctrina Biblica evangelica. Adventistii sunt in permanent atac in potriva evangeliciilor si a doctrinelor curate. Problema este insa ca multi lideri evangelici nu sunt interesati de invatatura sanatoasa, si pentru o imagine publica pe placul lumii, prefera prietenia cu Adventistii in loc sa poarte ocara lui Christos.

  Am scris o carte cu titlul “Adevarul Despre Miscarea Adventista”, care poate fi gasita la adresa http://www.wdjd.ro/acasa.html.
  Nici un lider evangelic care a stiut de cartea pe care am scris-o, nu a commentat nimic si nu a promovat public lucrarea respectiva, cu exceptia unui preot Ortodox de la universitatea din Alba Iulia, si a profesorului Daniel Gherman de la Institutul Teologic Baptist din Bucuresti.
  In acea carte am tratat comprehensiv istoria sectei adventiste, ereziile lor, si cine a fost falsa profetesa adventista Ellen G. White. Incurajez pe credinciosi, cit si pe adventistii in cautare de adevar, sa descarce cartea de pe site-ul pe care l-am indicat in acest commentariu.
  Felicitari celor citva care au luat o pozitie ferma in potriva lui Florin Pindic si adventistiilor prin commentariile lor pe acest site. Cine dintre dumneavoastra doreste, poate sa imi posteze commentariile in orice blog sau site, ca sa ajutam in felul acesta miscarea evangelica din Romania.

  Cu toata dragostea pentru credinciosii adevarati,

  Pastor Paul Dan
  San Diego, California

 2. fratilor , ma intereseaza cu durere , sa stiu sigur daca micul samaritean mai exista sau nu ??????? facea mult bine sufletelor noastre . mare durere si greseala tot odata , sa fie vindut la adventisti . PACAT……………….

 3. Adrian Stroescu

  Este adevarat ca domnul Paul Dan este radical. La fel a fost si Pavel. Dar spune lucrurilor pe nume in cartea dansului. Pana la urma sa stiti ca este afectata imaginea evanghelismului prin aceasta manevra, si nu cea a adventistilor – fata de care – fiecare este liber sa aiba parerea lui. Asa cum liberi suntem ca fiecare sa avem (in inima!) parerea lui despre Dumnezeu. Dincolo de apartenenta la un cult. Am citit un site care m-a intristat, pentru ca arata cum sunt vazuti evanghelicii de (atentie!) niste persoane care au trait in mijlocul lor si care cunosc „bucataria interna”… M-a intristat cum suntem vazuti. Suntem datori sa avem o pozitie radicala!

 4. sunt adventist si am ramas uimit de o afirmatie a domnului Paul Dan: „Adventistii sunt in permanent atac impotriva evangeliciilor”. de 14 ani de cand s-a produs convertirea mea si am devenit membru a bisericii adventiste de ziua a saptea, nu am auzit macar un cuvant rostit public impotriva evanghelicilor, ortodocsilor sau altor credinciosi.. ceea ce domnul Paul Dan afirma in legatura cu asta mi se pare tendentios, fals si instigator.. si sincer, nu mi se pare nici corect, nici crestinesc..

  e drept ca sunt diferente doctrinare intre adventisti si evanghelici, dar apostolul Pavel indemna la toleranta atunci cand sunt vederi diferite, pt ca, daca suntem sinceri, Domnul ne poate lumina pe fiecare.. de ce radicalism?
  in ce-l priveste pe domnul Florin Pindic Blaj, din faptele lui il veti cunoaste..
  Maranatha!

 5. Alexandru Petre

  Daca suntem sinceri, multe din discutiile cu adventistii ajung in punctul „da, dar cum ramane cu porunca a 4-a?”. In plus, daca ati citit cartea domnului Paul Dan ati aflat ca tinerea Duminicii este asociata cu semnul fiarei de catre (unii) adventisti, asa ca mi se pare logic ca daca consideri niste culte asociate cu semnul fiarei sa le ataci. Poate ar fi utila o pozitie clara (UNITARA) a adventistilor referitoare la acest aspect.
  Cartea lui Paul Dan contine generalizari destule, dar asta deriva din lipsa unei pozitii clare a bisericii adventiste.
  Un lucru foarte bun al cartii lui Paul Dan pentru evanghelici: atrage atentia asupra faptului ca adventistii se ghideaza dupa Biblie + scrierile Ellen G. White, ca si cum acestea ar fi adaugate Bibliei (ca autoritate). Si asta nu o afli „din prima”, ci doar dupa ce frecventezi ceva timp adunarile adventiste.
  Este o economie de timp sa cititi cartea aceasta daca sunteti evanghelici.

  Si o intrebare „colaterala”, a propos de „carti care merita citite”:
  Cati dintre evanghelici credeti ca au citit scrierile lui Petre Tutea? 🙂

 6. Nu stiu sa descarc cartea domnului Paul Dan poate ma ajuta cineva sa o cumpar ori ajutati-ma sa descarc cartea

 7. Domnule Badea,

  Daca aveti o adresa de email, va pot trimite electronic cartea fratelui Paul Dan. Trebuie insa sa aveti instalat pe computerul dvs programul Acrobat Reader care este un utilitar gratuit pentru citirea fisierelor de tip PDF.

  Altfel, din stiinta noastra, cartea nu se mai gaseste in forma tiparita.

  Imi puteti furniza adresa dvs de email la contact@wdjd.ro

 8. Ionut – sigur faci parte dintr-o adunare adventista de ziua a saptea? Scuza-mi usoara ironie, insa ideea ca adventistii sunt singura biserica adevarata iar toti ceilalti (inclusiv sau mai ales evanghelicii) sunt niste rataciti nu este nici noua printre adventisti si nici atat de necunoscuta incat sa nu fi auzit vorbindu-se in adunarea ta adventista absolut deloc.

  Si asta pentru ca

  1. Ellen White a scris asta sub mai multe forme (vezi inclusiv postul dlui Alexandru Petre de mai sus), iar pentru adventisti scrierile lui Ellen White sunt mai litera de lege decat Scriptura (intreaba pe pastorul tau care este parerea lui despre ce vrea sa spuna Pavel in Galateni si ce a spus Ellen White despre acest subiect, si vei auzi aceeasi parere, trecand astfel peste ceea ce este scris in Scriptura).

  2. Sunt multi altii care pot depune marturie despre practicile adventistilor vis-a-vis de denigrarea celorlalte culte, dar mai ales in ceea ce ii priveste pe evanghelici.

  3. O stiu atatia oameni de bun simt din tara asta, incat este chiar hilar uneori sa ne putem imagina macar ca n-ar fi asa.

  Apoi cartea fratelui Paul Dan are ca subiect prezentarea adevarului despre miscarea adventista, asa ca nu vad cum ar fi putut dansul sa faca dintr-o astfel de carte, cu subiect foarte bine delimitat, o enciclopedie critica la adresa tuturor cultelor…

  Cat priveste diferentele doctrinare si indemnul apostolului Pavel, cred ca este inutil sa iti spun mai mult decat ca acelasi apostol Pavel care ar fi facut apel la toleranta maxima, a spus ca aceia care prezinta o alta Evanghelie decat cea prezentata de el si aratata clar in Scriptura sa fie anatema! Nu prea suna asta a toleranta, asa-i?

  Adevarul de baza pe care fratele Paul Dan a incercat sa il prezinte in cartea dansului se leaga tocmai de faptul ca diferentele doctrinare sunt „atat de mici” incat in joc este tocmai mesajul Evangheliei si mantuirea sufletelor oamenilor…Cand iti pasa sincer de sufletele oamenilor, e greu sa pot fi atat de tolerant dpv doctrinar incat sa lasi ca unii oameni sa mearga pentru eternitate in iad doar pentru ca nu e politicos sa fii azi intolerant…

 9. Pacea Domnului..oameni buni,amdat din greseala de aceste comentarii cu privire la cartea D. Paul Dan si la aceste pareri cu privire la adventisti.Eu cred ca oricine vrea sa gaseasca adevarul il poate descoperii singur,cu rugaciune sincera si cu Sfanta Scriptura,si daca sunteti dispusi sa acceptati adevarul curat atunci Domnul o sa il descopere fiecaruia dupa capacitatea mintala de care dispune.Undeva,in Scriptura,scrie asa:”Cine se uita dupa vant nu va semana,si cine se uita dupa nori nu va secera.Cum nu sti care este calea vantului,nici cum se fac oasele in pantecele femeii insarcinate,tot asa nu cunosti nici lucrarea lui Dumnezeu,care le face pe toate”.Si din cate stiu eu,Ellen White are un citat care spune asa:”daca scrierile mele vi se par ca va indeparteaza de Sfanta Scriptura,ramaneti totusi la Scriptura.”Va respect opiniile,numai ca,timpul(harul) va arata care „religie”sa.i spunem asa, este cea adevarata care detine tot adevarul curat si,din pacate pt omenire,acest timp(har),se scurge cu repeziciune..Domnul sa va binecuvinteze cu lumina ca sa descoperiti unica cale ingusta care duce la mantuire,cu intelepciune si pricepere pt intelege ca nu poti sluji la doi stapani si cu putere a merge pe unica cale ingusta si pt a rezista in fata celor doua manii care se vor abate asupra pamantului in curand..Faca Domnul sa aveti parte de mania celui rau..numai Domnul ne poate scapa din mana lui…si eu sunt adventist si ii multumesc Domnului pt acest lucru..Maranatha ,oameni buni

 10. imi spune.ti , va rog , care este numele aceste carti,as vrea sa o descarc si eu si sa.i rasfoiesc paginile..

 11. Draga Ninel
  Regret nespus resentimentele tale fata de Biserica Adventista. Nu, Biserica Adventista nu are pretentia ca este singura Biserica, ci noi credem si spunem ca multi altii din alte Biserici vor intelege si vor primii invataturile distincte pe care noi le promovam.Nu avem pretentia ca nu mai sunt lucruri noi de inteles din Scripturi.Nu contestam invataturile biblice ale altor Biserici. Dar nici nu putem nega de dragul nimanui adevaruri biblice fundamentale.
  De fapt, problema ta si probabil si a altora, nu este de fapt Ellen G. White, nici porcul, nici Pavel si Galateni, nici poruncile ( pentruca nici voi nu aveti alti Dumnezei, nu va inchinati chipurilor cioplite, nu luati in desert Numele Domnului, nu va necistiti parintii, nu ucideti, nu desfranati, nu furati, nu mintiti, nu poftiti ce nu ete al vostru),ci Sabatul poruncii a-4-a. Acesta se doreste a fi sters, desfintat sau ingropat prin interpretari cu totul gresite si fortate ale epistolelor lui Pavel, in care”sunt unele lucruri grele de inteles”.
  Evanghelia pe mine ma invata ca si Isus si apostolii au fost in armonie cu toate poruncile lui Dumnezeu si asa i-au invatat si pe altii. ( Poate ca la aceasta cunoastere rationala si logica am ajun si cu ajutorul scrierilor E.G.White care sunt o lumina mai mica ce ne conduce spre intelegerea luminii mai mari a Scripturilor. De fapt ea insasi marturiseste ca” daca oamenii ar fi respectat in totul poruncile lui Dumnezeu si Cuvantul Sau nu ar mai fi fost nevoie de marturia mea”. Iti recomand prieteneste aceste scrieri ca sa poti, eventuel, sa le critici in cunostinta de cauza.)
  Daca tu vrei sa te supui invataturii Gnosticilor si hotararilor conciliilor biseribii, venite cu sute de ani dupa Hristos si apostoli, ai toata libertatea sa o faci. Datoria mea fata de tine si fata de toti semenii mei este sa-ti spun, iar daca tu vrei sa ramai mai departe cu propriile tale convingeri eu nu te voi repecta mai putin pentru aceasta. N-ai vrea sa faci si tu la fel ?

 12. Stimate Domnule „barnabas”,

  Nu am resentimente fata de biserica adventista, si nu cred ca va este permis (decat poate in „crestinismul” adventist) sa jigniti pe ceilalti prin presupuneri, care sunt judecati nedovedite. Daca veti examina forumurile unde participa colegii dumneavoastra de cult, veti observa cu usurinta ca tonul si strategia aceasta de intimidare prin jigniri folosind presupunerile face parte din „obiceiurile casei”. Si asta nu e o presupunere, pentru ca se poate verifica.

  Daca nu as fi avut de-a face cu adventistii, as fi putut fi acuzat ca emit judecati fara baza. Insa a existat catva timp cand, din ignoranta si dus cu vorba, am participat la slujbele cultului adventist in Campina si tot in acea perioada am vizitat ocazional si alte „biserici” ale cultului (alte lucruri dovedibile). Am si citit o parte din scrierile lui Ellen White. Stiu ce se predica de la amvon si mai stiu si ce spun adeptii cultului dincolo de amvon despre alte confesiuni…Asa ca nu pot fi pacalit cu strategiile pe care le folositi aici.

  Nici macar nu aveti demnitatea si curajul sa spuneti pe fata ceea ce scrie pana si in documentele doctrinare publice ale AZS – anume ca toti inchinatorii de duminica, impreuna cu bisericile sau adunarile lor, sunt eretici, dupa opinia domniilor voastre, si ca doar AZS este singura biserica autentica si adevarata si ca in afara ei nu se poate gasi mantuirea…Daca aveti adevarul de partea dumneavoastra, de ce va feriti sa il trambitati de pe acoperisul casei? De ce veniti cu siretlicuri si amagiri ca sa induceti, usor-usor, indoieli credinciosilor evanghelici?

  Am serioase dubii ca printre problemele de baza ale adventistilor nu figureaza si porcul…Si asta pentru ca profetesa Ellen White a spus ca daca un adventist mananca oua, rugaciunile nu ii sunt ascultate…Daca pana si oul este o problema atat de fundamentala pentru adventisti, cum ar putea oare sa scape porcul???

  Apoi problema de baza a adventistilor nu este de departe Sabatul, ci rolul tinerii Sabatului in ce priveste mantuirea omului…Cata vreme Ioan scrie ca Domnul Hristos desfiinta Sabatul, iar apostolul Pavel ca Hristos este odihna noastra permanenta in locul Sabatului legalist, ca nu ne este dat sa judecam pe cei ce fac deosebire sau nu intre zilele saptamanii cata vreme fac sau nu acest lucru spre gloria Domnului…si, mai mult, ca oricine se bizuie pe tinerea legii este sub blestem si ca daca neprihanirea vine prin Lege, nu mai e prin har si deci degeaba a mai murit Hristos,….cum poate cineva sa vina si sa spuna ca tinerea sau nu a Sabatului mai are vreun rol in mantuirea omului??? Nu vad ce amestec poate avea aici gnosticismul, conciliile si alte asemenea gogomanii (poate doar daca nu cumva ati fi vrut sa pozati in cunoscator al istoriei crestinismului)…

  Apoi, o alta problema nerezolvata si fara rezolvare a adventismului este esecul lui Ellen White de a trece testul biblic al profetiei (ba 1843, ba 1844, ba 1914, dupa care „dam o alta interpretare ca sa scapam basma curata si sa nu ne linseze cei pe care i-am inselat si i-am determinat sa isi vanda proprietatile in asteptarea sfarsitului lumii”). Conform cu Deuteronom 18, testul profetiei autentice este implinirea ei. In cazul Ellen White, s-a dovedit deja falsitatea. De altfel, datele legate de problemele medicale (psihice) ale lui Ellen White vorbesc mai mult decat o mie de alte argumente…Ca sa nu mai vorbim despre plagiat, acuzatie deja recunoscuta de oficialii AZS din America….

  Numai cine nu vrea sa aiba urechi de auzit, nu aude…

 13. Citat: „De fapt ea insasi marturiseste ca” daca oamenii ar fi respectat in totul poruncile lui Dumnezeu si Cuvantul Sau nu ar mai fi fost nevoie de marturia mea”.

  De la un crestin autentic m-as fi asteptat sa spuna ca „daca oamenii ar fi respectat in totul poruncile lui Dumnezeu si Cuvantul Sau, NU AR MAI FI FOST NEVOIE DE DOMNUL ISUS HRISTOS…..

  Ce altceva vreti sa demonstreze asta, decat ca dumneavoastra, ca si AZS, puneti mai mare pret pe Ellen White, decat pe Domnul Iisus Hristos, cata vreme a fost mai multa nevoie de marturia lui Ellen White decat de jertfa Domnului Isus Hristos….

  EREZIE!!!

 14. Mai este un element distinct in dogma adventista care ii deosebeste de evanghelici,Adventistii nu cred in nemurirea sufletului si nu cred in existenta iadului ,ceia ce este evident contrar invataturii Sfintelor Scripturi.

 15. am fost un ascultator al radioului Micul Samaritean iar acum sunt un ascultator al radioului Vocea Sperantei.Nu vreau sa jignesc pe nimeni insa R V S din toate punctele de vedere -iertati-ma- este de departe net superior R M S .Cred ca dupa atata timp de emisie a R V S-ului sunteti in asentimentul meu.Referitor la comentaiile anterioare se pare ca nu am cunoscut deloc adventistii.Din nefericire doar prejudecati si daca vreti lipsa de studiu si prostie.Domnul sa se indure de noi si sa ne ierte.

 16. De la un crestin autentic m-as fi asteptat sa spuna ca “daca oamenii ar fi respectat in totul poruncile lui Dumnezeu si Cuvantul Sau, NU AR MAI FI FOST NEVOIE DE DOMNUL ISUS HRISTOS…..

  De Domnul Hristos va fi nevoie intotdeauna. Domnul Hristos este una cu Tatal, este Dumnezeu, care eeste Creatorul nostru. Erezie este sa spuneti ca nu este nevoie de Domnul Hristos, domnule Lazar.
  Se pare ca pentru dumneavoastra, Domnul Hristos inseamna doar un mijloc de a va elibera de pacat, dar pentru mine este cu mult mai mult. El este Prietenul meu cel mai bun, Cel caruia ii pot spune necazurile mele si care ma va ajuta intotdeauna in nevoi si imi va impartasi bucuria in momentele bune.
  Eu va doresc tuturor sa va imprieteniti cu Iisus, sa va rugati si Dumnezeu va va descoperi lucrurile din Scriptura asa cum sunt ele.
  Mi-ar placea sa imi aratati si mie care sunt argumentele dumneavoastra in favoarea pazirii duminicii in loc de samnbata, asa cum a tinut Domnul Iisus.

 17. Un simplu Crestin

  Shalom!Am citit cartea fratelui Dan si ca si membru doar „formal” adventist ma simt obligat sa spun si eu cateva cuvinte referitor la comentariile altor frati de pe acest site.Inainte de a fi membru adventist am frecventat si bisericile ortodoxa si penticostala.Fericita intamplare a facut sa-mi cunosc sotia,membra a bisericii AZS.Pentru ca imi iubesc foarte mult sotia (sentimentul e reciproc) am hotarat impreuna, sa fiu eu acela care sa adere la cultul adventist.Unul dintre noi trebuia sa renunte la vechea apartenenta religioasa deoarece diferentele doctrinare impuneau acest lucru.Asa ca am decis sa devin eu membru adventist…lucru deloc usor mai ales ca biserica AZS prezinta o doctrina total diferita fata de cea promovata de biblie.Am cateva intrebari catre fratii adventisti care nu sunt doar formali ca si mine: Unde in Noul Testament este tras macar un singur semnal de alarma pentru cei dintre neamuri sa tina Sambata si celelalte sarbatori evreesti?Biserica AZS spune ca Domnul Isus nu a desfintat legea ci El a vemit sa o implineasca.Corect pana la un punct…Isus e LEGEA…cititi primul capitol din Ioan.O alta intrebare: Cum puteti spune ca cele 10 porunci sunt inca valabile astazi fara sa tinenti toate legile din Vechiul Testament?Intrebati va rog pe fratii nostrii vechi testamentari,adica pe rabinii evrei de astazi, daca Sabath-ul este obligatoriu si pentru neamuri sau doar pentru poporul evreu.Sau sa continui cu intrebarile:Nu ati citit dragi frati adventisti…ca Tora(legea VT) trebuie tinuta toata cu toate cele 613 porunci nu doar cele 10 porunci.Unde in biblie rezulta foarte clar ca Isus a venit sa modifice vechea lege doar ca noi neamurile sa putem tine astazi Sabatul oarecum diferit fata de cum il tin evrei cand defapt El a a spus ca a venit sa implineasca legea?! Sau daca Isus enumera anumite porunci din VT referitoare la ucidere, curvie pe care in Noul Testament le aduce la un stadiu moral mult mai inalt(e suficient doar sa privesti si deja ai pacatuit…) asta nu inseamnca ca este vorba de aceeasi lege.Este ca si cum am spune ca legile juridice din Romania sunt identice cu legile din SUA doar pentru ca anumite legi sunt asemanatoare….atunci nu s-ar mai numi legile statului din Romania sau a celui din SUA..ci fi o singura lege mondiala.Domul Isus Insusi vorbeste de o porunca noua, apostolii de asemenea vorbesc de un nou legamant…Biblia vorbeste clar de un vechi legamant si de unul nou.Stiu ca fratii adventisti sustin foarte tare afirmatia din Matei 24:35..insa Tora insasi il reprezinta pe Isus….toate sarbatorile, inclusiv sabathul il prefigureaza pe Isus(adevarata odihna).Nu e nimic mai antisemitic ca si atitudine decat sa sustii ca si biserica ca reprezinti noul Israel spiritual, adica adevarata ramasita.Sa fim seriosi, fratilor….Existenta Israelului ca si stat in zilele noastre este o marturie de netagaduit ca Dumnezeu este cel adevarat, El este Dumnezeul lui Israel ca si popor si apoi al neamurilor…cititi va rog epistolele lui Pavel si va veti convinge de afirmatiile acestea.Ce dovada mai clara doriti sa aveti ca Dumnezeu exista si ca este adevarat decat sa privesti la „renasterea” miraculoasa a popoului evreu de astazi.Chiar mai ai nevoie de proroci de genul E.White ca sa crezi ca Dumnezu exista cand defapt bliblia contine adevarul referitor la implinirile prorociilor din VT, adica intoarcerea poporului evreu in tara sfanta?!!!Repet…chiar ai nevoie de prorociile doamnei White cand defapt biblia insasi vorbeste despre intoarcerea poporului evreu…ce dovada mai clara mai vreti cand defapt statul Israel e in mijlocul nostru ca si semn de netagaduit ca biblia este adevarata???!!!In final concluzionez: In Noul Testament nu veti gasi semnale de alarma din partea lui Isus si din partea apostolilor pentru neamurile din intreaga lume ca sa tina sambata sau orice alta sarbatoare din VT…din pacate doctrina bisericii AZS avertizeaza fara fundament biblic ca semnul fiarei sunt defapt cei care tin duminica in locul sambetei si ca membrii adventisti vor fi prigoniti din cauza pazirii sabatului.Atunci ce sa spunem de poporul Israel care e acuzat pe nedrept de toate tarile islamice si din pacate chiar de unele „tari crestine” din simplu motiv ca ei sunt evrei……Mare pacat fratilor adventisti ca ati decis sa credeti o invatatura omeneasca in locul celei adevarate…mai ales ca aveti dovada existentei statului Israel ca si implinire biblica….Pentru toti cei care iubesc sincer adevarul biblic va salut cu un sincer Shalom al Israel!!!

 18. Sabatul este Monumentul creatiunii. Recunoscand,respectand,SABATUL, noi recunoastem,respectam,si cinstim pe Dumnezeu ca fiind unic Creator,Suveran, Datatorul vietii Jenesa 2 1-2. Daca noi desfiintam Sabatul atunci de fapt noi nu recunoastem Dreptul Lui Dumnezeu ca Creator Suveran!
  Sabatul an relatia cu Dumnezeu trebuea sa fie o binecuvantare pentru omenire! Dumnezeu a ancredintat Sabatul Sau evreilor . Dar evreii lau ampovarat cu foarte multe leji,restrictii omenesti asa ancat Sabatul domnului a devenit sabatul evreilor! Sabatul evreilor Sabatul Domnului :odihna bucurie desfatare! Isaia 58 13. Sabatul a fost daruit Neamurilor Isaia 56 1-7.

Comments are closed.