Lună: decembrie 2008

Delirious? in Romania! 20 decembrie 2008! Bucuresti!

Delirious? in Romania! 20 decembrie 2008! Bucuresti! Delirious? anunta ca anul 2009 va fi ultimul din cei 17 ani de activitate muzicala inchinata lui Dumnezeu. Inainte insa, vom avea posibilitatea sa fim impreuna cu ei sambata, pe 20 decembrie 2008, ora 21 :00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Craciun la Bunavestire

Duminica, 14 Decembrie 2008, Biserica Bunavestire din Bucuresti (Sala Dalles) va invita cu drag la un concert deosebit de Craciun. Dimineata de la 10am-12am si seara de la 5pm-7pm veti putea asculta mesaje deosebite cat si colinde de Craciun interpretate de Corul Bisericii Bunavestire si Corul Evanghelic.

Conferinta ”Biserica–Religie–Universitate”

Conferinta ”Biserica–Religie–Universitate” ce se va desfasura in SNSPA Bucuresti, miercuri 10 decembrie, incepand cu ora 16, Sala 12. Prin aceasta conferinta incercăm să oferim studentilor sansa sa participe la o dezbatere despre Biserica, spiritualitate, materialism – interese personale si modul în care toate acestea influenteaza societatea, tinerii, viata si modul lor de a se comporta.

Craciun cu Fitzuica

Joi 11 decembrie ora 19 la Sediul Fitzuica, esti invitat la o Serbare de Craciun. Intr-o atmosfera calda te asteptam cu colinde, sceneta de craciun, interviuri si atmosfera de sarbatoare. Te asteptam la sediul Fitzuica din Aleea Lacul Morii, nr. 3, Sector 6, Bucuresti. Punct de reper este McDonalds Virtutii, cladirea din spatele reprezentantei BDT …

Craciun cu Fitzuica Read More »

Concert de colinde

Invitati Speciali: Adi Gliga, Pastor Peter Rong Marti 9 Decembrie 2008, ora 18.00 la Capela Isus Mantuitorul Cu ocazia acestui concert vrem sa readucem aminte tinerilor din Bucuresti, de batranii parasiti in camine, de copiii bolnavi de leucemie. Acesti oameni au nevoie de Evanghelie, de aceea Asociatia “Gloria Pro Deo” ( fosta Speranta pentru Mileniul …

Concert de colinde Read More »