Lună: octombrie 2014

Profides la Biserica Filadelfia

Vom canta si piese de pe ultimul album lansat de curand iar mesajul va fi despre un baiat foarte hotarat sa realizeze ce si-a propus, despre eroul unei natiuni. Fiti binecuvantati. O precizare asupra orei de incepere a programului, se va incepe la 18:30 nu la 18:00  

Beck Corlan la Biserica Agapia

Duminica, 16 noiembrie 2014, ora 18:00 sunteti invitati la prelansarea albumului „Poduri de Pace” – Beck Corlan. Evenimentul este gazduit de Biserica Agapia Bucuresti.

Pastorul Ioan Brie noul rector al Institutului Teologic Penticostal

Pe data de 7 octombrie 2014, au avut loc, la Institutul Teologic Penticostal din București, alegeri parțiale pentru ocuparea funcției de Rector. Desemnarea noului Rector s-a făcut prin vot universal, direct și secret și egal; modalitatea de desemnare respectă legislația în vigoare și rezultatul referendumului organizat în cadrul ITPB în data de 22 iunie 2011.

Conferinta „Casnicia fara E-Uri…” la București

FamilyLife Romania organizeaza vineri, 10 octombrie 2014, incepand cu ora 19:00 conferinta intitulata „Casnicia fara E-Uri…”. Evenimentul are loc la Crystal Tower Bucuresti (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Bucharest, Romania)