OCI

Asociaţia OCI face parte din organizaţia internaţională creştină, OC International. OC International a fost invitată în România de Alianţa Evanghelică din România să ajute la proiectul de cercetare naţională a bisericilor evanghelice. Primii lucrători din partea organizaţiei au venit în România în 1996. „OC International” a fost înfiinţată în 1951 de americanul Dick Hillis care a slujit 20 de ani în China. În zilele acelea „OC International” a fost cunoscută ca „Overseas Crusades” şi misionarii au organizat „cruciade” de evanghelizare şi ucenicizare. Datorită extinderii slujirii organizaţia şi-a schimbat denumirea în „OC International” în America, dar foloseşte nume diferite în diverse ţări şi limbi.

Când Dr. Dick Hillis a întemeiat organizaţia OC acum 50 de ani, unul din simbolurile pe care l-a folosit ca logo pentru misiune a fost un prosop ce-L reprezenta pe Isus spălând picioarele ucenicilor. Ca misiune, ne străduim să slujim bisericilor echipând-i şi încurajând-i pe liderii bisericii, şi ajutându-i să-şi împlinească chemarea de pastori şi lideri.

Astăzi organizaţia „OC International” are aproximativ 325 de misionari care lucrează în peste 25 de ţări. Aceşti misionari lucrează cu bisericile din diferite denominaţii evanghelice în cadrul multor slujiri în funcţie de nevoile bisericilor din ţările respective. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre lucrările organizaţiei OCI, vizitaţi www.oci.org.

Ce face Asociaţia OCI în România?

Asociaţia OCI ajută bisericile evanghelice din România în domeniile:

* dezvoltării liderilor,
* evanghelizării,
* plantării de biserici,
* rugăciunii, şi
* pregătirii de misionari.

Facem această lucrare prin:

* echipare,
* cercetare,
* publicaţii şi
* întărirea legăturii dintre bisericile locale şi organizaţiile creştine.

Cum se poate lua legătura cu Asociaţia OCI?
Adresa poştală: ASOCIAŢIA OCI
Str. Th. Speranţia, Nr. 104
Bl. S25, Sc. A, Et. 5, Apt. 24
Cod 030939 Bucureşti, România
Telefon/Fax: 021-323.77.10
E-Mail: OCIROM[a]aol.com
Internet: www.oci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.