Conferinta Peniel in direct la Radio Filadelfia

Radio FiladelfiaDUPA ORA 11 TRANSMITEM LIVE PENIEL TARGU MURES!

Cum pot trai tinerii o pocainta autentica intr-o lume prefacuta? Pot fi puse in practica invataturile Domnului Isus in secolul XXI? Traditiile si prejudecatile au creat in randul tinerilor confuzie privind trairea crestina.
In acest context Conferinta Peniel va invita si in 2010 la transformare si pocainta autentica, sub genericul Transformari.
Conferinta va avea loc la Sala Sporturilor din Targu Mures, vineri, 9 aprilie si sambata 10, aprilie, iar programul va consta in cateva activitati majore:  maraton de necurmata inchinare prin rugaciune, lauda si adorare; citirea Noului Testament si seminarii optionale. Cristian Barbosu, Lucian Oniga si Ioan Muresan va asteapta cu un mesaj proaspat la Conferinta Transformari.
Muzica si inchinarea sunt asigurate de Peniel Band, Domini (Baia Mare) si grupul Speranta & prietenii.
In 2010, in unitate, la Targu Mures sute de tineri vor implini promisiunea lui Dumnezeu din Scripturi: “daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, si va cauta Fata Mea, si se va abate de la caile lui rele, – il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul, si-i voi tamadui tara” (2 Cronici 7:14).Radio Filadelfia va transmite LIVE sesiunile ce vor avea loc in Sala Sporturilor. 

Programul conferintei Peniel: aici