Pastor Petru Lascau: Felicitari bucurestenilor! Suntem mandri de voi

Suntem mândri de voi, frați români din București. Ași demonstrat că ieșirea în stradă se poate face și pentru interesele altora.

Compasiunea și dragostea de ai noștri, oriunde s-ar afla ei, a scos în stradă sute de oameni. Pancartele, atitudinea și cuvintele lor au dovedit că inima le bate pentru o familie căreia i s-au răpit copiii. În prag de Crăciun, guvernul unei țări îndurerează peste măsură o familie de români, familia Bodnariu, căreia îi confiscă copiii fără să dea explicațiile necesare. Copiii Bodnariu au devenit copiii noștri, ai tuturor care credem că odraslele noastre sunt darul lui Dumnezeu și nu sunt proprietatea guvernului, fie el și norvegian.

Printre imaginile pe care le-am savurat azi dimineață, am văzut câțiva dintre pastorii din București, pe care îi felicit și le mulțumesc personal pentru implicare. Vă mulțumesc că n-ați stat deoparte, filozofând și acoperindu-vă lenea și neimplicarea cu versete biblice răstălmăcindu-le după bunul plac. Vă mulțumesc că ați fost în prima linie, în acest decembrie cu mari semnificații pentru neamul nostru. Nu v-ați temut de imagine, pentru că nu vă preocupați de ea. Nu v-ați temut de prestigiu, pentru că vă interesează caracterul. N-ați stat nepăsători la durerea altuia pentru că sunteți parte din același Trup, Biserica lui Christos. În fața lui Goliat n-ați rămas cu pietrele în buzunar, temându-vă ca nu cumva să creadă filistenii că aveți un Dumnezeu neputincios. Ați înțeles un adevăr simplu, dar esențial, că sunteți lucrători împreună cu Dumnezeu. Și pentru mielușeii Lui se cade să ieșiți în calea lupilor din nord.

https://lascaupetru.wordpress.com/2015/12/19/felicitari-bucurestenilor-suntem-mandri-de-voi/