Proiect pilot pentru familii "Arta Casniciei"

Proiect pilot pentru familii „Arta Casniciei”

Ce este „Arta Căsniciei”?
„Arta Căsniciei” este o experiență video destinată familiilor creştine şi nu numai. „Arta Căsniciei” constă în șase sesiuni video care combină povești dramatice, mărturii reale, interviuri cu experți, scenete umoristice și alte metode de învățare care să ajute  pe oricine, într-un mod practic și revigorant, să aplice planul lui Dumnezeu pentru căsnicie. Toţi participanţii primesc un material cu proiecte care să-i ajute să aplice principiile învățate în fiecare sesiune.Proiect pilot pentru familii "Arta Casniciei"

„Familii cu Impact” organizează o întâlnire specială „Art of Marriage” pentru cupluri căsătorite, vineri 22 februarie 2013.
Din program:
Prezentarea proiectului „Art of Marriage”,
Sesiune video în limba engleză  –  Despre dragoste în căsnicie,
Proiect pentru fiecare cuplu.

Peste 175.000 oameni au participat la peste 3000 de asemenea întâlniri, începând cu februarie 2011, când a fost lansat proiectul în Statele Unite. În România ne propunem să lansăm oficial acest proiect în octombrie 2013. De aceea avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, participând la proiectul pilot, a cărui primă sesiune va avea loc vineri 22 februarie 2013, de la orele 19:00 la 21:00, la sediul ALEGE VIAȚA (Str. Intr. Dâmboviței nr 3, Sector 6, București).

Sesiunea va fi în limba engleză, iar feedback-ul dvs ne va ajuta să traducem şi să modificăm materialul video în aşa fel, pentru a deveni relevant şi folositor multor cupluri căsătorite din România.

Vă rugăm să vă înregistraţi pentru a participa la prima sesiune.
Click aici pentru a vă înregistra.

Vă așteptăm cu drag!