„VIATA la MAXIM” – Conferinta „PENIEL” Bucuresti 2008

Peniel 2008 BucurestiFundatia Peniel invita tinerii dornici sa vada (din nou) “Fata lui Dumnezeu” (Gen. 32) sa participe la cea de-a 12-a conferinta nationala de tineret, care va avea loc in SALA POLIVALENTA din BUCURESTI (Parcul Tineretului), in data de 30 APRILIE – 1 MAI 2008.

Avand ca MOTTO versetul biblic din Ioan 10:10, “Eu am venit ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug”, conferinta se va adresa celor care tanjesc dupa o relatie veritabila cu Dumnezeu, celor care doresc sa scape de orice obstacol care impiedica viata din abundenta si celor care doresc sa traiasca viata la maxim impreuna cu Cristos.

Cuvantul lui Dumnezeu va fi predicat de catre Lucian Oniga, Cristian Barbosu, Florin Ianovici si Tony Antony.

CUVANTUL lui Dumnezeu va fi predicat de catre fratii:
a) Lucian Oniga – fondator si presedinte al organizatiei “Peniel”, lucrator cu tinerii in Biserica “Sfanta Treime” din Bistrita; a obtinut licenta in teologie la Continental Theological Seminary din Bruxelles, iar masteratul la aceeasi scoala prin University of Wales. Este casatorit cu Veronica si impreuna au doua fiice, Thea si Petra.
b) Cristian Barbosu – pastor al Bisericii “Metanoia” din Arad (www.bisericametanoia.ro), a obtinut licenta in teologie la Moody Bible Institute, masteratul la Dallas Theological Seminary si in prezent este doctorand la Trinity in Deerfield, Illinois. Autor al cartii “Cele 10 porunci”, Cristi este casatorit cu Anne si impreuna au doua fiice, Fiona si Tara.
c) Florin Ianovici – pastor al Bisericii “Betel” din Bucuresti, a obtinut licenta in teologie la ITP Bucuresti, licenta in drept si psihologie la Universitatea Bucuresti si este doctorand al Academiei Romane, la sectia de Cercetari Juridice. Florin este casatorit cu Mina si impreuna au doua fiice, Aniela si Carina.
d) Tony Anthony – fondator si evanghelist al organizatiei “Avanti Ministries Limited” (www.avantiministries.com), este triplu campion mondial la Kung Fu si un exemplu extrem de graitor al harului lui Dumnezeu. Autor al cartii “Imblanzirea tigrului”, Tony este casatorit cu Sara si locuieste la Essex, UK, cu cei doi copii, Ethan si Jacob.
INCHINAREA va fi condusa de catre Peniel band si Decean. Vor mai sluji prin muzica: Plus, Petrica Bistran, Vitamina C si corurile (unite) Sanctus Pro Deo & Te Deum Adoramus Philarmonia.

CAZAREA participantilor nu va fi asigurata de catre organizatori, dar se va acorda asistenta pentru cazare in masura locurilor oferite de catre bisericile evanghelice sau de catre administratorii internatelor/caminelor din Bucuresti.
INREGISTRAREA pentru participarea la conferinta se va face pe internet, prin liderul de grup care va va insoti, accesand situl www.peniel.ro. La aceasta conferinta vor putea participa primele 5.000 de persoane inscrise pe internet si care isi vor valida participarea prin achitarea in avans a unei contributii de 25 lei / pers. pana la data limita de 25 APRILIE 2008.
Banii se vor depune ca donatie pe numele Fundatiei PENIEL in contul RO40BRDE445SV75185024450 deschis la BRD, sucursala Stefan cel Mare, Bucuresti.
Pentru a evita invalmaseala, la receptie se va prezenta numai liderul de grup, avand asupra lui lista oamenilor de care raspunde, cat si actul lor de indentitate!

In vederea bunei desfasurari a procesului organizatoric si a acestui mare eveniment, chemam toti fratii si surorile sa ni se alature in RUGACIUNE SI POST in zilele de 20 martie si 20 aprilie. Sa ne rugam si sa postim impreuna pentru:
1. Predicatori – ca Dumnezeu sa vorbeasca prin ei dupa nevoile participantilor.
2. Cantareti – ca sa-L glorifice numai pe Dumnezeu prin muzica si comportamentul lor.
3. Buna colaborare cu bisericile evanghelice din Bucuresti.
4. Gasirea cat mai multor locuri de cazare.
5. Organizatorii si voluntarii locali si din tara – pentru o buna coordonare a evenimentului.
6. Participanti – sa vina cu motivatii corecte si asteptari mari de la Domnul.
7. Prezenta manifestata a lui Dumnezeu – ca toti participantii sa fie transformati de puterea eternului Domn, Isus Hristos!

Va multumim si va asteptam cu drag!
Echipa PENIEL
www.peniel.ro