Lună: mai 2009

Intalnire de tineret

Întâlnirea tinerilor din Comunitatea Baptista Bucuresti va avea loc sâmbata, 23 mai, ora 11:00 la Biserica Baptista Providenta (Ferentari), Str. Talazului, Nr. 16, Bucuresti. Invitat special este Nelu Vatran. Tema intalnirii: Strigare la unitate si slujire.

Marsul pentru familie

Vă invităm să participati la un eveniment pentru afirmarea valorilor în care credem, care ne-au făcut posibili până aici si de aici încolo: familia formată din bărbat si femeie, familia în firescul ei, familia zămislitoare de copii, dreptul la viată al fiecărui copil, din prima clipa a conceptiei.

CONFERINTA NATIONALA de TINERET BER

Conferinta Nationala de Tineret a „Bisericii Evanghelice Romane” va avea loc sambata, 30 mai 2009, incepand cu ora 9:30, in Bucuresti la Biserica din str. Carol Davila nr. 48 Tema conferintei: “Autentic sau fals in relatia cu Domnul si semeni”

Vino in tabara „Viata la Maxim”

Dacă vrei ca viața ta să capete altitudine și să-ți iei zborul, ai nevoie de vânt sub aripi și de o diecție potrivită. Vino în tabăra “Viața la Înălțime” și le vei găsi pe amândouă, împreună cu aproximativ 80 de alți tineri de vârsta ta.

Vitamina C canta la EMANUEL

Vineri 15 mai, Vitamina C va canta in cadrul unei seri de inchinare si rugaciune, cu incepere de la ora 17, in Centrul Crestin “EMANUEL” din Bucuresti (str. Cuza Voda nr. 116, sector 4)