Lună: aprilie 2011

Conferinta Evanghelistica cu Dr. Bruce Ware

Conferinta Evanghelistica cu Dr. Bruce Ware

In aceasta lume postmoderna, relativista, in care tinerii sunt bombardati cu filosofiile orientale, New Age, care i-au convins ca nu exista adevaruri absolute si ca poti ajunge la „Dumnezeu” pe mai multe cai, avem privilegiul si responsabilitatea de a le spune tuturor ca Domnul Isus Hristos este singura cale de mantuire!

Concert caritabil cu Adi Gliga si Sunny Tranca

Concert caritabil cu Adi Gliga si Sunny Tranca

„Fitzuica” si Fundatia Romania ProCulture te invita la un eveniment special cu ocazia Sarbatorii Pastelui – un eveniment care sa ne aduca pe noi toti mai aproape de esenta sarbatorii. Totodata, fiecare participant va avea ocazia sa ia parte la proiectul prin care dorim sa ajutam copiii din cadrul fundatiei „The Door” (www.thedoor.ro)

Lansarea oficiala a Noului Testament pentru lumea sportului romanesc

Fundaţia Romania Pro Culture, prin proiectul „Sportivi in Actiune”, vă invită la un eveniment unic în tara noastra : lansarea oficiala a celei de a doua editii a Noului Testament pentru lumea sportului romanesc! Umblând pe muchie de cuţit între victorie şi înfrângere, între dorinta si deznadejde, suferind de pe urma inevitabilelor ieşiri de pe …

Lansarea oficiala a Noului Testament pentru lumea sportului romanesc Read More »