Conferinta Evanghelistica cu Dr. Bruce Ware

Conferinta Evanghelistica cu Dr. Bruce Ware

In aceasta lume postmoderna, relativista, in care tinerii sunt bombardati cu filosofiile orientale, New Age, care i-au convins ca nu exista adevaruri absolute si ca poti ajunge la „Dumnezeu” pe mai multe cai, avem privilegiul si responsabilitatea de a le spune tuturor ca Domnul Isus Hristos este singura cale de mantuire!

„Caci mie nu mi-e rusine de Evanghelia lui Hristos; fiindca ea este puterea lui Dumnezeu pentru mantuirea fiecaruia care crede…” Romani 1:16

O ocazie deosebita de a proclama cu putere adevarul Evangheliei este conferinta evanghelistica de Paste care va avea loc marti, 19 aprilie 2011, ora 19:30 la sala Dalles (intrarea prin anticariat).

Invitatul nostru special este Dr. Bruce A. Ware, profesor de Teologie Sistematica al Seminarului Teologic Southern, Louisville, Kentucky, USA. Tema conferintei este: Invierea lui Isus Hristos – dovada ca El este singura cale de mantuire. Va rugam mult sa veniti la aceasta conferinta, dar nu singuri, ci impreuna cu prietenii, colegii, cunoscutii, rudele voastre care nu Il cunosc pe Domnul! Desi este o conferinta care se adreseaza in primul rand studentilor, oricine este binevenit :). Haideti sa luam in serios responsabilitatea noastra de a duce Evanghelia celor din jurul nostru, pentru ca ei nu pot crede in Hristos daca nu aud despre El!

„Si cum vor chema pe Acela in care n-au crezut? Si cum vor crede in Acela, despre care n-au auzit? Si cum vor auzi despre El fara propovaduitor?” Romani 10:14

Conferinta