Conferinta “Limbajele iubirii” cu Gary Chapman

Conferinta „Limbajele iubirii” cu Gary Chapman

Gary Chapman

Conferinta “Limbajele iubirii” cu Gary Chapman, Bucuresti 23-26 mai 2011

Intr-o vreme in care valorile crestine sunt puternic asediate de lumea seculara, cand insasi institutia familiei, asa cum a fost ea stabilita de Dumnezeu a ajuns sa fie pusa sub semnul intrebarii, cand cuvintele te iubesc sunt inlocuite cu te doresc si cand dragostea se conjuga predominat cu verbul a face in loc de a fi, organizatia Biserici cu Impact Global (BIG Impact), cu sprijinul partenerilor sai de la Josiah Venture va invita in primavara acestui an sa participati la un eveniment de seama, organizat cu scopul de a ajuta pe cei care vor sa lupte contra curentului si sunt determinati sa-si edifice continuu vietile de familie pe temelia dragostei si adevarului sa inteleaga provocarile cu care sunt confruntati si sa se familiarizeze cu limbajul dragostei.

Asadar, la Bucuresti, Palatul National al Copiilor din Parcul Tineretului va gazdui intre 23-26 mai 2011 conferinta Limbajele iubirii cu participarea lui Gary Chapman si a lui Don Christensen, eveniment la care am fi onorati daca ati participa impreuna cu sotia/sotul dumneavoastra.

Deja cunoscut publicului roman datorita best-sellerului sau Cele cinci limbaje ale dragostei, carte publicata si la noi in tara, Gary Chapman este un pastor baptist din Winston Salem, Carolina de Nord, SUA, consacrat ca vorbitor motivational la conferinte sustinute pe toate meridianele lumii dar si ca autor de succes, avand publicate nu mai putin de 29 de carti, dintre care cea pe care am mentionat-o fiind deja tradusa in 40 de limbi si vanduta in peste 6 milioane de exemplare, record care i-a atras medalia de platina din partea Asociatiei Editorilor Evanghelici Americani.

Comanda online cartea lui Gary Chapman „Cele cinci limbaje ale iubirii” de la Libraria Kairos

Complementar cu invatatura pe care o va oferi distinsul oaspete american pe cateva teme extrem de practice legate de casatorie, vom beneficia si de cateva expuneri legate de administrarea finantelor personale, extrem de benefice in contextul crizei economice pe care o traversam ca natiune, expuneri sustinute de Don Christensen. Don este un reputat om de afaceri din Mesa, Arizona, specializat in oferirea de consultanta financiara prin intermedul companiei Ronald Blue &Co., LLC. In paralel, fiind un crestin devotat, Don este membru in bordul de conducere al mai multor organizatii crestine, printre care si Josiah Venture, dar este si un vorbitor apreciat, fiind invitat sa vorbeasca la evenimente majore, cum ar fi cele organizate de Promise Keepers, Crown Ministry sau Walk Thru the Bible, precum si la sesiuni de instruire pe campul de misiune din multe tari ale lumii.

Daca invitatia noastra v-a provocat suficient, va indemnam sa va inscrieti la acest eveniment unic, o conferinta motivationala care nu doar ca va poate ajuta sa cresteti in calitatea relatiei maritale, precum si in priceperea cu care administrati si finantele familiei, ci va va oferi sansa sa aveti partasie cu alti credinciosi din toata tara, alaturi de care vom putea sa venim zilnic impreuna inaintea lui Dumnezeu, sub calauzirea plina de har a celor care sunt chemati sa ne conduca in momentele de inchinare pe care le promitem a fi de calitate maxima.

Cele cinci limbaje ale iubirii

Mentionam ca pentru participare este necesara o contributie financiara de 70 lei de persoana, suma care acopera o parte din cheltuielile de organizare ale acestui eveniment. Aceasta suma nu include cazarea si masa participantilor, fiecare persoana care nu este din Bucuresti avand datoria sa-si rezolve individual aceste probleme, fie prin contactele avute in bisericile din capitala, fie prin contactarea unei pensiuni sau a unui hotel.

Pentru a va inscrie la acest eveniment, va rugam sa completati un formular online accesand acest link. Completarea lui dureaza doar doua minute si la final veti primi un email cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru finalizarea inscrierii.

Pentru orice nelamurire sau informatie suplimentara legaa de acest eveniment , puteti sa ne contactati pe adresa de mail: conferinta@big-impact.ro sau telefonic la: 0732.002.047.

Sursa: big-impact.ro

Comanda online cartea lui Gary Chapman „Cele cinci limbaje ale iubirii” de la Libraria Kairos