Lansare de carte: Ajutor, am nevoie de cineva!

AjutorLansare de carte: Ajutor, am nevoie de cineva!
De la dependenta de droguri la misiune internationala. Povestea lui Walter Heidenreich. Autor: Walter Heidenreich
Lansarea cartii „Ajutor, am nevoie de cineva” are loc Vineri, 10 septembrie 2010, ora 13 la Centrul de Conferinte din str. Veniamin Costache nr. 66, Constanta.
Invitati:
Walter Heidenreich – autorul cartii
Florin Mihaly – director TPM Romania
Marian Nitu – director TPM Est India
Freek van Balen – fondator Life-Impact
Andreas Nordli – director TPM Norvegia
„Povestea lui Walter m-a acaparat si nu mi-a mai dat drumul. Am ras si am plans, dar mai mult decat toate, am redescoperit o noua credinta. Daca ti-ai pierdut speranta, citeste aceasta carte.”
John Dawson – Lider international Tineri Pentru Misiune (YWAM)

„Walter are mai mult de spus decat o poveste interesanta. Viata lui a produs un suvoi de povestiri, toate curgand din aceeasi sursa – o dedicare simpla fata de invatatura lui Hristos aplicata in zilele noastre. Succes si esec, bucurie si durere sunt tesute impreuna in aceasta descriere plina de inspiratie a uceniciei contemporane.”
Graham Kendrick – Fondator „Marsul pentru Isus”

„Walter Heidenreich este un exemplu viu de eliberare, nu numai de pacat, dar si de efectele pacatului. Lucrarea pe care o face in Lüdenscheid si in alte parti ale lumii contine inima Evangheliei.”
John Wimber – Fondator si lider Vineyard International

„Extraordinara calatorie a lui Walter Heidenreich de la un copil deziluzionat al anilor ’60 la un respectat lider de biserica este o poveste care te inspira. Adesea lectiile istoriei se repeta de la o generatie la alta. Povestea de viata a lui Walter este plina de lectii si experiente gata sa fie repetate pe scena lumii pe masura ce Dumnezeu viziteaza „Generatia X”. Recomand cu caldura aceasta carte tuturor.”
Kevin Prosch – Muzician, 7th Time Music

Aceasta carte, tradusa acum si in limba romana, exista deja in limbile rusa, engleza, portugheza, franceza, finlandeza, tailandeza, georgiana, mongola si mongola veche. Aceasta este o dovada a actualitatii si importantei ei pe plan international.