Cum sa traiti o viata fara limite – Nick Vujicic la Bucuresti

Nick Vujicic vine la BucurestiÎn premiera la Bucuresti Nick Vujicic, cel mai charistic vorbitor motivational al momentului, sustine conferinta: 100% “INSPIRATIE: Cum sa traiti o viata fara limite“. Prezentator: Robert Turcescu

Evenimentul va avea loc pe 11 Aprilie 2011, ora 18:00 la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti.

Poate il stiti deja pe Nick Vujicic. S-a nascut in Australia si de la nastere a fost diferit de alti copii. De ce?
Pentru ca s-a nascut fara maini si fara picioare, in ciuda faptului ca parintii lui erau perfect sanatosi iar ceilalti frati ai lui s-au nascut ulterior normal ca orice alti copii. Spre norocul lui Nick parintii si doctorii n-au stiut din timpul nasterii ca acesta nu va avea maini si picioare. Am spus “spre norocul lui” pentru ca daca ar fi aflat cine stie ce recomandari faceau doctorii parintilor, poate chiar un avort.

El va veni în Romania în data de 11 aprilie 2011. Acesta se pare calatoreste mult prin lume, intalnind presedinti de tari, oameni politici importati, dar si oameni simpli. Este invitat la televiziuni, vorbeste pe stadioane sau in sali de conferinte, biserici, fiind o adevarata inspiratie pentru multi care-l asculta, si in special pentru noi care ne consideram mai “normali si mai intregi” decat el, cu toate ca de multe ori avem handicapuri mai mari decat el.

Din povestirile lui reiese ca Nick nu a fost totdeauna un caracter asa puternic, dimpotriva, copil fiind a incercat chiar sa se sinucida. Si-a pus intrebari esentiale despre viata si despre motivul pentru care Dumnezeu l-a lasat sa se nasca fara maini si fara picioare. A ajuns insa la punctul in care a gasit si raspunsul la aceasta intrebare si la multe altele.

Vizitati saitul “Fara maini, fara picioare, fara griji”: www.lifewithoutlimbs.org

Detalii si înscrieri pe topspeakersagency.ro

1 thought on “Cum sa traiti o viata fara limite – Nick Vujicic la Bucuresti”

  1. Pacat ca nu e accesibil persoanelor cu handicap AR FI FOST O INCURAJARE ,pretul fiind foarte mare .IDEMNIZATIA UNEI PERSOANE CU HANDICAP IN ROMANIA ESTE DE 166 LEI adica sub 45 EUR ,Majoritatea persoanelor cu handicap ma refer la cele de gradul doi traiesc doar din aceasta idemnizatie .DIN PACATE ESTE UN ADEVAR TRIST :dar dumneavoastra organizatori nu aveti nici o vina ,alti sint de vina ca persoanele cu handicap in ROMANIA NU SINT TRATATE ONEST

Comments are closed.