Lună: noiembrie 2008

1 Decembrie, Ziua lansarii Radio Filadelfia

Cu ajutorul Domnului Isus, 1 Decembrie a.c. va fi Ziua de “nastere” a Radio Filadelfia. Va indemnam sa ne sustineti in rugaciune pentru ca toate cele strict necesare sa fie pregatite: conexiunea la internet, softul necesar transmisiei, resursele financiare pentru achizitionarea unor echipamente etc. Vizitati www.radiofiladelfia.ro

Festivalul Cantecelor de Craciun, editia a IV-a

Sambata, 6 decembrie, va avea loc la Bucuresti a doua zi din cadrul programului intitulat Festivalul Cantecelor de Craciun, editia a IV-a. Invitati: grupul Noii Leviti, Andrada, Catalin Dupu, Corul Catolic, Ligia Marin, Cristina Nica, Cristi Dragomir si grup Betel.

Seara de tineret cu Samuel Kamaleson

Dupa 2 zile extraordinare de Evanghelizare la Biserica Bunavestire de la Sala Dalles, fr. Samuel Kamaleson va fi prezent la o seara speciala de tineret. Sunt invitati toti tinerii luni la ora 6pm la Biserica Bunavestire din Sala Dalles.

Evanghelizare la Izbanda

Duminica 30 noiembrie 2008 la Biserica „Izbanda” din str. Nicolae Oncescu 23 – cartier Crangasi, Bucuresti! ora 18.00 sunteti invitati la un program special de evanghelizare. Va asteptam cu un prieten necrestin.

Conferinta „Creatie sau evolutie”

Burkhard Schmidt este fizician la Organizatia Europeana pentru Cercetari Nucleare (CERN) din Geneva, in cadrul proiectului LHC (Large Hadron Collider) – „Acceleratorul de particule” si va sustine pe 14 noimebrie la Bucuresti o conferinta cu tema „Creatie sau evolutie„.

Conferinta Peniel Bucuresti „Intareste-ti chemarea!”

Comunitatea Regionala Penticostala Bucuresti si Fundatia Peniel va invita la conferinta de tineret „Intareste-ti chemarea!” Conferinta va avea loc in data de 12-13 decembrie 2008, in sediul Bisericii Betel din Bucuresti, si se va adresa, in special, tinerilor din Comunitatea Regionala Bucuresti.

Lansare album IRINA HALAIDA

Radio Vocea Evangheliei anunta ca a reusit finalizarea celui de-al doilea album IRINA HALAIDA, intitulat BINECUVANTAREA. Desi CDul este programat sa apara in luna decembrie, iubitorii acestui gen muzical (voce si chitara) au ocazia de a participa la o avanpremiera LUNI 10 noiembrie 2008, cand RVE organizeaza o seara speciala, de suflet, la sala ARCUB, …

Lansare album IRINA HALAIDA Read More »

Concertul orchestrei Golgota

Duminica, 9 noiembrie 2008, orchestra Biserica Baptista Golgota va lauda pe Domnul la aceeasi biserica de la ora 18:00. Va asteptam cu un prieten!