Conferinta nationala Peniel 2008

Peniel Bucuresti 2008In 30 aprilie – 1 mai 2008 va avea loc la Bucuresti Conferinta Nationala de Tineret Peniel.

Cuvantul lui Dumnezeu va fi predicat de catre Lucian Oniga, Cristian Barbosu si Tony Antony.

Detalii despre vorbitori:
Lucian Oniga – fondator si presedinte al organizatiei „Peniel”, lucrator cu tinerii in Biserica „Sfanta Treime” din Bistrita, a obtinut licenta in teologie la Continental Theological Seminary din Bruxelles, iar masteratul la aceeasi scoala prin University of Wales. Este casatorit cu Veronica si impreuna au doua fiice, Thea si Petra.

Cristian Barbosu – pastor al Bisericii „Metanoia” din Arad (www.bisericametanoia.ro), a obtinut licenta in teologie la Moody Bible Institute, masteratul la Dallas Theological Seminary si in prezent este doctorand la Trinity in Deerfield, Illinois. Autor al cartii „Cele 10 porunci”, Cristi este casatorit cu Anne si impreuna au doua fiice, Fiona si Tara.

Tony Anthony – fondator si evanghelist al organizatiei „Avanti Ministries Limited” (www.avantiministries.com) este triplu campion mondial la Kung Fu si un exeplu extrem de graitor al harului lui Dumnezeu. Autor al cartii „Imblanzirea tigrului”, Tony este casatorit cu Sara si locuieste la Essex, UK, cu cei doi copii, Ethan si Jacob.

Inchinarea va fi condusa de catre Peniel band si Decean.

Revenim cu detalii. 

1 thought on “Conferinta nationala Peniel 2008”

  1. am auzit k o fost fain la Penielul de anu acesta.am vz si eu cv p net.mi-o plkt de acel domn din Anglia.extraordinar ce poate sa faca Dumnezeu.Dumnezeu e mare si are un plan cu fiecare dintre noi….God blessss youuuuu!!!!!!!

Comments are closed.