Liceul Teologic Penticostal Emanuel

Liceul Teologic Penticostal Emanuel

Forma de invatamant: Zi
Email: liceuemanuel(a)yahoo.com
Adresa: Str. Cuza Voda 116. Sector 4, Bucuresti
Telefon: 021-331-1669
Fax: 021-331-1669
Program: Luni – Vineri: 8-16
Scoala este membra ACSI (Asociatia Internationala a Scolilor Crestine) si EUREKA(Asociatia Europeana a Scolilor Crestine)
Programe si activitati: Ansamblu coral, activitati sportive, parteneriate, colaborari
Publicatii: Revista “Emanuel”, Buletinul luptatorilor in rugaciune, Pliantul Lucrarea Crestina a Tinerilor Liceeni.

Blog: www.liceulteologicpenticostalemanuel.blogspot.com

Liceul Emanuel

30 thoughts on “Liceul Teologic Penticostal Emanuel”

 1. Pace…doresc sa imi continui studile in tara… eu fiind plecat din Romania de 2 ani… am varsta de 17 ani si cele 8 clase in tara ( ex. de capacitate fiind aprobat) aici am continuat pana in cl. a 10-a. Intreb daca pot continua liceul la zi normal… mi se ia in considerare cele 10 clase? Daca ma poate ajuta cineva si sa ma lamureasca… Va multumesc… Domnul Isus sa va bineuvanteze…

 2. Timofte Stefania

  Buna ziua. Numele meu este Timofte Stefania si vreau sa intreb daca se pot
  face inscrieri la seral sau f.f. .

  Sotul meu are 36 de ani si are facuta scoala profesionala inainte de a se
  da capacitatea. Vreau sa stiu daca se poate inscrie la acest liceu si daca
  da, ce acte trebuie sa aiba la inscriere.

  Va multumesc si astep cu nerabdare un raspuns.

  Va multumesc pentru timpul acordat citirii acestui e-mail.

 3. Nu stiu daca v-a raspuns cineva sau nu, eu am facut liceul asta, am fost prima generatie..
  nu e ceva oficial dar Cornel daca invatamantul romanesc recunoaste clasele tale..normal ar fi sa continui de unde ai ramas, daca ai dovada si toate cele..nu vad de ce ar fi o problema.
  Stefania, nu au existat si nici acum nu sunt cursuri la seral sau ff, e invatamant de zi..un liceu unde intri numai cu diploma de capacitate..imi pare rau..

 4. buna ziua!am si eu o nelamurire….sunt clasa a-8-a si nu stiu ce sa fac!!!!care este media cea mai mik de intrare la liceu?????????????????

 5. crasmariu ovidiu

  vreau sa fac scoala de pastori ma ajutati cu un indiciu cu o scoalamai aproape de casa ce pregatire trebue sa am ma ajutati dumnezeu sa va binecuvinteze

 6. as avea si eo o intrebare cam cu ce medie se intre in liceul emanuel sau dak nu se intra cu medie si se intra cu examen ce ar trebui sa invat va rog frumos contactatima la adresa de e-mail andrei_1994u@yahoo.com Pace voua.

 7. pace.. ma numesc andreea si dak se poate sa va intreb si eu ceva . nu sunt prea buna la invatatura dar as vrea nespus de milt sa intru la liceul acesta . am picat la romana si nuj dak mai pot intra ? astept raspunsul urgent. dak doriti id meu este: dedeadea13. multumesc. G.B.U.

 8. pace.. ma numesc andreea si dak se poate sa va intreb si eu ceva . nu sunt prea buna la invatatura dar as vrea nespus de milt sa intru la liceul acesta . am picat la romana si nuj dak mai pot intra ? astept raspunsul urgent. dak doriti id meu este: dedeadea13. multumesc. G.B.U.

 9. Pace!Doresc nespus sa-l pot inscrie pe sotul meu la acest liceu crestin anul acesta,sper ca nu e o problema varsta ,implineste 27 ani in iulie,are 8 clase terminate si ink 1 sau 2 ani la o profesionala pe kre nu a mai terminat o, as vrea sa intre la Emanuel la zi k sa se tina de liceu, spuneti mi ce acte ii trebuiesc ce examene si cand,cum procedez k sa-l pot ajuta sa termine un liceu si sa aiba si el la mana dipl. de bac.astept raspuns pe e-mail, Domnul sa va binecuvanteze!

 10. Acte necesare inscrierii elevilor care au terminat clasa a 8-a:
  -copie buletin
  -anexa la fisa de liceu
  -adeverinta cu notele de la tezele unice
  -foaie matricola
  -copie certificat de nastere
  -foaie cu recomandarea bisericii
  -fisa medicala
  -doua fotografii

 11. PACEA SA FIE CU VOII!!!Am si eu niste intrebari;Cum se fac inscrierile la un liceu crestin?Ce se cere la inscriere?Care sunt cerintele?Se poate transfera un elev de la o scoala generala la o astfel de scoala?Este cl a 6.MULTUMESC FRUMOS!ASTEPT RASPUNS!!!!

 12. pace, sunt clasa a 8-a si vreau sa fac licel aici, dar nu stiu ce profle are, daca are internat, ca sunt tocmai din chirnogi, si cu ce medie sa inta la mate-info
  god bless you

 13. buna ziua…ce profile aveti???…vreau sa ma informez…..adica din liceul asta pot sa ies orice…..sau numai preot????

 14. pace!…vreau si e usa stiu ce profile sunt in liceul asta…si cu ce medie se intra!! sunt a 8-a si sunt foarte interesata de acest liceu deoarece esti Crestin:)…fiti pe pace

 15. este o mare binecuvintare ptr toti cei ce doresc sa studieze la acest liceu,se merita, se aprofundeaza cunoastrea cuvintului lui dzeu.multe binecuvintari!

 16. radu constantin

  Fiul meu este la acest liceu si este foarte incantat de pofesori si colegi ,si este o mare bucurie pentru intreaga familie,hotararea am lut-o inpreuna ca o familie,ca o echipa.Va recomand cu incredere cu toata dragostea .

 17. Doresc si eu mai multe detalii depre liceu . Care este cea mai mica medie cu care se intra si care sunt profilele .??
  Si a mai intrebat cineva ce te poti face daca iesi la acest liceu … ma intereseaza si raspunsul care i-a fost dat ei ( # emi Says:
  December 16th, 2009 at 9:08 pm

  buna ziua…ce profile aveti???…vreau sa ma informez…..adica din liceul asta pot sa ies orice…..sau numai preot???? )

  Altceva : care este uniforma obligatorie ??
  Si a zis cineva mai sus cateva acte care iti trebuie sa le ai … printre care si recomandarea bisericii … trebuie sa faci parte neaaparat dintr-o biserica ??? Nu ca nu m-as duce dar surorile mele se duc la biserici diferite si ma iau si pe mn dar nu merg doar la o biserica … !

  Multumesc aniticipat pentru raspuns !!1 PACE!

 18. Dumnezeu sa va aduca multa pace. Tot respectul din parte mea dragi si cuviosi crestini . Daca ati ajuns aici nu veti regreta niciodata decizia . Pace si god bless you cu respect . Primul gand care imi vine in minte despre acest liceu minunat este iubirea , intelegerea si fericirea . Va iubesc pe toti.

 19. buna sunt denisa am 14 ani si anul asta termin gimnaziu… si as vrea sa ma interesez cand se fac inscrierile la acest liceu… astept un raspuns:*

 20. mai.. si eu sunt tot a8a.. liceul nu e decat pe filologie.. uniforma momentan nu e una anume,.. trebuie sa ai fusta eventual de culoare inchisa..
  altceva.. poti iesi orice din liceul asta,.. toate surorile mele au fst la liceu teologic emanuel (si ink mai am o sora care invata tot in emanuel acum). una a intrat la arhitectura, alta la stomatologie si alta la finante banci.. totul depinde de seriozitatea pe care o acorzi oe parcursul anilor de liceu, invataturii;) inscrierile mi se pare ca se fac pe 15 mai.. iar testul biblic i augost si seprembrie parca.. nu stiu sigur.. o sa ma informez..

  abia astept sa va intalnesc pe toti.. Domnul sa va binecuvinteze!! succes la examenele din vara, Domnul cu voi!! >:D< ne vedem curand..
  Lety G

 21. deci.. m.am informat si as vrea sa corectez informatiile de mai sus:
  -pe 27-31 mai se fac inscrierile
  -pe 1 iunie se da testul biblic
  -iar pe 14 iunie se afiseaza rezultatele (de la test)..

  pana atunci.. Domnul sa va intareasca si sa fie cu voi! 🙂
  Lety G.

 22. Am facut liceul acolo,a 2 a generatie,cu toate ca eram singura pers de religie ortodoxa din liceu,toata lumea s-a comportat la fel cu mine,mi-a placut,profesorii sunt indulgenti! Au trecut aproape 5 ani de atunci si totusi imi aduc aminte cu drag de lic Emanuel.Bafta tuturor

 23. Buna ziua,
  Sunt in clasa VIII-a si doresc sa intru la un liceu crestin, ce-mi trebuie pentru inscriere in clasa a IX-a?
  Va multumesc, Ruth

 24. Pace..! am trecut a 8 si as vrea sa stiu cu ce medie pot intra la liceu Emanuel ?

 25. Fieraru Crina

  Pace…am si eu o intrebare.Am terminat 12 clase la Liceul Teologic Panticostal Logos din Timisoara,si acum m am stabilit in Bucuresti.La liceul la care am fost, este si postliceala de asistenta,de aceea as dorii sa stiu daca aveti postliceala de asistenta,pentru ca as vrea sa ma inscriu in acest an.Si daca nu aveti va rog sa mi spuneti ce liceu crestin are postliceala de asistenta.Va multumesc!

  Va rog frumos sa mi raspundeti la mesaj la adresa mea de e mail !!!

 26. Sunt cls 8 si as vrea sa intru la acest liceu..insa am cateva nelamuriri: Cu ce medie s-a intrat la acest liceu. daca sunt din Buzau..o sa pot sta la camin?..sunt probe..si in consta ( daca rspunsul este da) ….ce materii se fac..am auzit ca are profil de mate-info….este adevarat? Materii gen muzica sau desen..se mai fac? Mersi!

 27. Buna sunt Damaris si am o intrebare : as vrea sa aflu cu ce medie se intra in clasa a IX . Daca poate cineva sa ma ajute m.as bucura foarte mult . Mulțumesc , GB

Comments are closed.